Ahojte chcela by som sa opýtať či máte skúsenosť s bábätkom ktoré väčšinu času place .
Už sme tak prišli z pôrodnice bola riadny placko vyskúšali sme a prešli sme si už asi všetkým ako prešli 3 m preslo to skvele dieta na 2 týždne a teraz zas vecne nespokojne nepolozitelne dieta a to naozaj robíme čo môžeme 24/7 sa jej venujem . Ďakujem za rady a typy .
niektore deticky su proste take uplakanejsie. nas 6mesacnik je tiez taky, celkovo je taky velmi temperamentny, vsetky emocie dava von na 110%, ked mu nieco nejde alebo nedociahne na hracku, strasne nervaci, vyslovene az po mne krici ked ho "trapim" a nepodam nu hracku idealne rovno do ust :D nic ine mi nezostalo ako to prijat, je to jeho povahova crta. ak chces mat pokoj na dusi, daj babo vysetrit u pedi, ci ju nieco netrapi, ale to moze byt cokolvek, nepohodlie, zuby, zima, teplo..
@romik39 precitaj si psychologia pre milujucich rodicov. Skratka babatka sa nevedia dobre samoregulovat ( pracovat s pocitmi, upokojit sa) a tvoje je narocnejsie, potrebuje teba a tvoju pritomnost na svoje upokojenie. Kniha mi pomohla vidiet ten vyvoj ako kedy co babo vnima. A velmi dobru radu tu na koni raz dala jedna mudra zena tiez s narocnym babatkom: treba proste psychicky prijat fakt, ze ty si tu teraz ta, ktorou najdolezitejsou ulohou je babatko tisit a lubit. Verim, ze to casom prejde, viem ze taketo male babo je psychicky narocne. Drz sa.
Mame čerstvo rok a stále čakáme, kedy to vecne mrncanie, plakanie a nervózne pišťanie 24/7 prejde 🙈 Podľa nna je to aj o povahe bábätka, náš je proste vecne nespokojný a náramne citlivý 🙂
u nas to zacalo druhy den po porode a teraz ma 1,5roka a nic sa nezmenilo 😂 proste je to take nespokojne dieta. teraz uz sice neplace ale dava nespokojnost najavo inak
@rk123 potešila si ma 🙈🙈😁 Ale u nás, ako začína “rozprávať”, tak tiež sa menej plače a viacej po nás vrieska, mláti okolo seba hračkami, dokonca dnes dupal od nervov, lebo sa nevedel dostať o voskovkam (ktoré potrebuje len obhrýzať a keď mu ich vytrhnem z úst, tak zase reeeeeeev a nervy 🤣🤣🤣).
Ale autorku poteším - podľa mna je to kričanie a nervošenie oveľa lepšie než večný plač, ja toho môjho malého hundroša teraz normálne zeriem 😁😁
U nas to preslo az v 8m. :D