Ahojte kočky, idem sa vás opýtať. Moja mala ma 4 mesiačiky a ešte stále nesleduje svoje ručičky a ešte ani moc hračky chvíľku áno ale potom sa otočí a zas ma svoj svet. Všade čítam ze ručičky by mala sledovať v3 mesiacoch aj hračky. Ci to už mám nejako riešiť alebo jej dám ešte čas? Dakujem
@doda8 riesit to mozes len tak, ze ju budes motivovat, hracky, hrkalky, ... su take tie ponozticky / rukavicky s hrackami prisitymi. ale tabulky su jedna vec a realne deti druha. moj napr preferoval dlho jednu stranu - ak som chcela, aby sa otocil aj na druhu, musela som ho motivovat. zakryvat dlanou dominantnu stranu, ... takze motivuj aj ty, hraciu decku, nove hracky na nu, ...
@doda8 nemaj strach 🙂 ja mam tri deti a každé iné a najstarší sa mal veľmi skoro ku všetkému a dcérka taka ako v com a najmladší pohodlný vo všetkom, chodenie až 17 mesiacov a odpliekovanie 4 roky, boli sme aj u psychologicky lebo aj reč a odmietol počúvať logopedicku ale pritom je ok aj psychologička povedala ze je len tvrdohlavý 🙂 povedala ze z toho robím vedú a mam prísť sama k nej 😂😂😂😂
Ďakujem, sak ja ju stále skúšam motivovať dávam pred ňu hračky, aby ich skúšala chytit, rozprávam jej ukazujem ručičky, tak budem pokračovať a hádam to pride😁