Maminky, mam 3 mesačne dieťa a spával poobede vždy od 4 do 6. Posledne 4 dní spi 30 až 45 min v satke a bud kuká a sem tam plače a po nejakom čase zaspí za na 30 min. Chcem sa spýtať po 30 min spánku koľko vydrží bdele dieťa a dáte ho spat... Keď spi 3h tak vydrží hore tak vyše 1.5h.
Nasa mala má 3 mesiace a bežne má cez den také 20-45 min spanky... vždy městu nimi vydrží hore tak 1 až 2 hodiny... ale 2 hodiny už je velmi vela
@20nina14 ja si musím zaklopat ale v noci mi spinka velmi pekne... medzi 20:00 a 21:00 nakrmim a uložím na noc a zobudi sa na papanie max 1x okolo 2:00 a potom okolo 5:00-6:00 už je finalne zobudena ... Par krát sa nám stalo ze sa nezobudila v noci vobec... ale to je skor vynimka a ked sa to stane tak vstane niekedy aj pred 5:00 a už je hore 🤷♀️ Potom už má len tie svoje krátké spanky a poobede okolo 13:30 chodíme do kocika tam tak 2-3 hodinky vydrží pospat
3mes. sa meni spanok,ja som to strasne pri prvom riesila preco spi tak malo a aj druhy mi na pol roka spal 3xpol hodky...potom sa to zmenilo. Musis sama vidiet kolko vydrzi hore...bude mrzute, sucha oci,da sa to odsledovat
Moj syn a v podstate obaja spavali mensi este aj spava presne pol hodinky. Ma teraz 8m ale od narodenia 30minut a dost. Ked vstane je teraz uz tak 3 az 4 hod hore. Mava uz len dva spanky. Ked mal 3mesiace tak mozno bol hore tak 1,5