Ahojte mamičky. Maličký ked papa začína sa spierat a plakať.. Ako keby sa jeduje. Potom znova papa pár krát si potiahne z fľašky a zas plač až rev. Mala som UM sunar ale to ho zapekalo tak som prešla na babylove. Chvála Bohu dobre bolo týždeň. A zrazu začal plakať pri papani. Hoci kedy sa zobudí zas plač. Utíšim ho zaspinka na chvílu a po pol hodine plač ale taky jedovitý. Príde mi nekludny. Celý deň pri papani plače. Neviete mi niečo poradiť? Mali ste to niektorá? Aj si odgrgne a zaspí a keď ho položím do postieľky zas plač a vydrží aj dve hod hore nespat.
@bojka22 nemá z očí?... Alebo neboli ho bruško?...
Dcéra. Mi bola do roka hakliva, každý deň som ju musela kúpať v cistci a ked som. Stratila mlieko, trvalo mi, pokiaľ som. Prišla na to, ktoré jej robilo dobre... Ú nás to bolo francúzske mlieko... Tiez. Mala nekontrolovany plač a z ničoho nič... V noci, cez deň, pri spánku, pri jedení... Proste trvalo nám, pokiaľ sme. Vychytali chyby... Držím. Palce
Skús odsledovať či place po prehĺtani...bábätká mávajú zápal stredného ucha, po prehltnutí akoby praskne vnutri a boli to...
A dávaš mu papať v kľude a tichu najlepšie len vy dvaja? Môj malý bol háklivý na akékoľvek vyrušenie a hneval sa len keď som povedala jedno slovo dcérke, niekedy stačilo keď len niekto vošiel do izby a bol plač potom už odmietal jesť. Akoby ma chcel len pre seba.
@bojka22 môže byť ak je hladný, že sa hnevá ale zas aby mu to nešlo moc lebo ževraj deti potrebujú v takom útlom veku ešte uspokojiť sací reflex ako pri kojení, tak len skúšajte. Každé dieťatko je iné, určite prídete na to čom vám vyhovuje, nám trvalo viac ako mesiac kým sme sa zosúladili, a to som si myslela, že to zvládneme keď pri staršej dcérke to bola malina 🙂
@bojka22 skus ho davat odgrgnut aj pocas jedenia. Moj maly robil toto iste az kym sme náhodou neprišli na to, že si potreboval odgrgnut aj pocas toho ako ťahal. Na chvíľu som ho prestala kŕmiť, dala na plece, grgol a spokojne jedol ďalej