3-ročné dieťa nevie pomaly chodiť

18. aug 2022

Mam skoro 3 rocne dieta, odkedy zacala chodit tak iba beha, skace, hopsa, takmer vobec nechodi pomaly, po dome sa rozbehne do kupelne, naspat do kuchyne, skace z kazdeho schodu, na odrazadle sa rozbehne, cely den som v strehu kedy sa zas podkne, rozbije koleno alebo hlavu. Je toto normalne?

pribinak
18. aug 2022

Je

januelik
18. aug 2022

Môj krpec hneď ako zistil načo má nohy, tak len utekal. Ako nechcem strašiť, ale zostalo mu to do dnes a to má už 6🤣

galganka
18. aug 2022

Pomaly začne chodiť až trasu do školy. Už to mám na dvoch kusoch odsledované. 😂

sella38
18. aug 2022

Moji maju 12 a 9 a kracat, prisaham!, nevedia...

doriiis
18. aug 2022

@januelik ...mojmu to tiez ostalo...ma 11

@galganka ....moj sa ponahla aj tam.7:20 uz je v skole.Skola otvara o 7: 30🤦

galganka
18. aug 2022

@doriiis to hej, toto máme tiež, lebo pretekajú so spolužiakmi, kto tam bude skôr, ale cestou tam tak neletia. 😂 inak prakticky utekajú všade. Do obchodu, na ihrisko, na ulicu, na záchod, po schodoch... 👍

doriiis
18. aug 2022

@galganka ..ano.A vseobecne vsetko robi rychlo.Chvalabohu zacal chodit na futbal.To je jeho

mamutka
18. aug 2022

Moji chalani to robia tiež. Starší ma 13,5 a sú situácie, kedy s vážnou, rozumej znechutenou tvárou kráča. Bolo obdobie, kedy som celé dni čakala ci prejde bytom ako človek. To mal 11-12. Nedočkala som sa, vždy bežal a zastavoval tak, že narazil do steny, linky a pod. Normálne v behu pripravil ruky a prudko to stopol až na stene. Obaja veľmi radi behajú a skáču, neobsedia, u niektorých deti to je normálne. A to aj dosť športoval vždy, no očividne nestačilo.

galganka
18. aug 2022

@doriiis presne toto. Prednedávnom si vybral futbal, tak tam dáva kus zabrať baterkám. A staršia má bežne gymnastikuva balet, tak potom je tiež kľudnejšia. 🤭

kris_tin257
18. aug 2022

Je to úplne normálne, náš malý bude mať 3 roky v septembri a chodí krokom len keď je chorý, inak len behá skáče ... Neexistuje aby chodil pekne za ruku, preto stále využívame kočík iba vtedy sa vieme dostať z bodu A do bodu B a prežiť výlety 😊

majulino
18. aug 2022

@galganka moji stále behajú, jeden má 11, druhá 9

galganka
18. aug 2022

@majulino moja obľúbená výchovná hláška je "pomaly utekaj" 😂 svokor sa vždy rehoce, keď to poviem... 🙈

zuzuliennka1
18. aug 2022

Mne syn utekal este 3,5rocny a preto som dlllho vyuzivala kocik, lebo proste utekal. Utekal vzdy, vsade, cely den 🤣
Kracat sa naucil ako 4rocny 😁😁😁 kraca uz aj so mnou za ruku (ma 4,5r)

andrejka1974
18. aug 2022

Môj syn v roku vyliezol s detskej postieľky a začal už vtedy zdrhat a zostalo mu to stále a to ma už 25 a mám aj mladšiu dcéru a tá je rýchlejšia ako on má 10 u nás sú všetci rýchli asi že je teraz rýchla doba

mimi3008
18. aug 2022

No nas bude mat 3 a bud za nieco strajkuje a vlecie sa 5-10 metrov za nami alebo uteka

autor
18. aug 2022

Na jednej strane ste ma “potesili”, ze je to normalka, lebo po okoli vidim vacsinou deti, co sa pekne prechadzaju, pockaju, neskacu a viem ze mala nebeha jedine ked sa zubudi a ide do kuchyne 😁 ja mam des v ociach, lebo ona sa obcas potkne a zamota na rovnej zemi a ja hned vidim rozbitu hlavu minimalne.

mariaveronikag
18. aug 2022

@galganka pobavilo

andreatytler
19. aug 2022

Mne ucitelky v jasliach povedali ze to je prve co deti ucia... ze chodit a nie utekat.
Ja som to ani velmi neriesila. Bola som rada ze je aktivny. Naucil sa padat na ruky a naucil sa vstat, oprasit sa a ist dalej. Ked spadne 2-3 kroky odomna, ja len na neho pozeram s rukami vo vreckach a ludia co idu nahodou okolo, ho idu s hrozou v ociach ratovat. 😀
Ale ked si urobi bolacku a place tak tu mu to jasne ze pofukam.😘

simonecka008
19. aug 2022

A to som si myslela ze moje dieta je ine 😃v novembri bude mat 4 a ona uteka vzdy ci uz doma,vonku proste ona neuteka len ked spi 😃 ked jej povieme neutekaj spadnes postavi sa zo zeme a zmovu zacne utekat ..

lenkakravcova
19. aug 2022

V tom veku sa už musí naučiť padať, tak, aby si neublížila, ak sa to dosiaľ nenaučila. 🙂 nič s tým nenarobíš.

zuzuliennka1
19. aug 2022

@lenkakravcova no moj syn napr. uteka stale, a nespadol este ani raz 😁😁