Ahoojte baby uz som bezradna... Mala my ma teploty do 39 uz 4 den a zatekaju jej veľmi sople a stale stale smrkame aj kaslat zacala... V piatok sme boli u doktorky dala nam antibiotika.. Len stale je tak isto a taha sa spať vzdy ked ma teplotu ked jej dam lieky na teplotu a zaberu je v poriadku... Neviem ci aj sopliky jej nejdu do oci a tak ze je unavena alebo co😏a tie antibiotika ze jej este nezabrali tiez😏 je to ok?
@miriam7979 ak jej nezabrali antibio tak boli asi nasadene zbytocne. To ze ma teploty 4. den este nie je take zle- telo stale bojuje. Kedze uz mate nasadene antibio tak uz to asi treba dobrat tych 7 dni. To ze je dieta unavene a spave je asi pochopitelne- teplotky ju vycerpavaju. Ja by som tomu dala este cas do stredy a ak ziadna zmena tak volat lekarke. Urcite striekajte este sterimar a poriadne vysat. Velmi drzim palce aby sa malinkej uz ulavilo. Moj tip- poriadny vyvar jej navarit a skusat po troskach davat cely den.
@miriam7979 no mám sa bežne stane že "netrafia" malej lieky. Zbytočne sa to potom predlžuje . Ten sterimar čo spomínali vyššie je super môže sa dlhodobo. Malej na hlieny dobre zaberá sinupret. Držím palce nech to čo najskôr prejde
neviem odkedy ma ATB, ale tie nezaberaju hned. ten proces, kym znicia choroboplodne zarodky moze trvat, kludne aj 3dni.
Treba asi zavolať svojmu pediatrovi, popísať stav dieťaťa a uvidíš čo povie ..