Ahoj vedeli by ste mi poradit? Mam 3 mesacneho syna papa UM stale ma to iste uz dlho vyhovuje mu nema ziadne zdravotne problemy ani problem pri jedeni nebol doteraz. No posledne 4 dni pri kazdom krmeni kruti hlavou zo strany na stranu nepapa pekne pritom je hladny lebo taha nerozumiem co to je mal dudel 0 bolo mu uz malo tak som mu dala 2 a vyhovoval mu po dvoch tyzdnoch vymeny dudla mi toto zacal robit. Vzdy si ho davame aj odrgnut pocas jedenia no negrga az na konci.Kazde krmenie je normalne boj...nechapem kde moze byt problem. Poradte prosim dakujem
Ahoj, toto mala aj moja kolo 3-4mes (tiež na UM)... Podľa mňa štrajk. Prejde to. Tiež nechcela, len revala keď som jej dala fľašu do úst. Aj malo pila pár dní. Potom jak to prišlo tak to odišlo.
Ja len napíšem, že to robil aj mojnv podobnom čase pri dojčení...a aj dlhšie trvalo v noci pokým mi chcel zaspať. Už som mala stresy, že nemám mlieko alebo zuby alebo čosi...viete ako to, prvé dieťa...ale prešlo to do mesiaca. 🙃
Aj nasa zacala zhruba v tom veku akoby strajkovat. Ked nechce, nasilu mu nedavaj. Nech zje, kolko chce a ked bude hladny, vypyta si. Len medzi jedeniami nechaj aspon 3 hodiny, nech mu stihne vytravit, aby potom negrckal. Je to len obdobie, prejde to.
@sasa2810 môže to byť aj taký štrajk. Môj bol kojený ale taktiež v tomto veku dosť vymýšľal. Prejde to, je to zase len nejaké obdobie....ale môžu to byť aj zúbky, aj keď ich ešte nevidno, tlačiť sa môžu a bolia ho ďasná.