3 deti po 35tke

jazmina221
30. apr 2016

Ahojte, mate niektora skusenosti s viacerymi porodmi po 35tke? Ja som prve dietatko rodila ako 35rocna, druhe 36 rocna a teraz cakam tretie. Chcem sa opytat, ci ste mali nejake komplikacie alebo vsetko prebehlo v poriadku. Mimochodom teraz mam 38 rokov.

katrin21
30. apr 2016

mam kamosku, ktora ma 3 deti, ma 40rokov a prve mala tesne pred 35kou 🙂 vsetko OK, bez komplikacii...
Ale to je pripad od pripadu, u kazdej do moze byt inak... ja som mala prve tehu bez problemov sice v 23rokoch a teraz v 38-39r som mala preemklapsiu a muselo sa ukoncit tehotenstvo v 34tt+2dni... takze tak... Jedna moze mat vsetky tri OK a dalsia moze mat problemy... to nikdy nevies...

lelia
30. apr 2016

@jazmina221 prve som rodila 2 mesiace pred 41 a druhe 42,5 rocna. Priebeh oboch tehotenstiev uplne bezproblemove,keby mi nerastlo brusko tak ani neviem ze som tehotna.Ani raz mi nebolo zle. Len ku koncu uz trosku stupal tlak. Obidva porody prirodzene a tiez bezproblemove. Takze ja Ta mozem len pozitivne povzbudit 🙂.

pribinak
1. máj 2016

Minule tu pisala nejaka maminka, ze po neviem koľkých rokoch je konecne tehotna, mala cez 40
Dieta je dar, bud šťastná a užívaj di radosti a starosti materstva

timea7
1. máj 2016

@jazmina221 vekom síce stúpa pravdepodobnosť komplikácií, ale tie môžu nastať aj u mladých žien. Ja so mala obe tehotenstvá problémové a to som mala niečo po dvadsiatke, druhé skončilo smutne, vôbec to nerieš, užívaj si tehotenstvo, teš sa na drobčeka.

jazmina221
autor
1. máj 2016

diky za odpovede, verim ze vsetko dobre dopadne.

evuska32
25. aug 2022

Moja suseda nemohla mať deti 49 rokov až kým neprišla do prechodu...ostala tehotná a porodila bez akýchkoľvek problémov 👍