Ahojte,
mame 3,5 rocneho syna, ktory nas uz skoro 1,5 roka trapi tym, ze skoro kazdu noc (a niekedy aj viackrat za noc) zacne z jeho izby kricat ze chce aby sme ho zakryli. Pricom:
- by sa hravo vedel zakryt sam ale nedojde mu to ked sa to stane takto zo spanku
- ked ho pridem zakryt ja ako otec, tak to neakceptuje
- niekedy dojdeme na jeho pokrik a zistime, ze vlastne zakryty je
Skusali sme mu nespocetne krat dohovarat, ze toto nema robit (aj pocas noci, aj rano a aj pred spanim). Ze uz je velky a ma sa zakryt sam, ale akosi to nepomaha. Aj sme nasucho trenovali zakryvanie - zvlada to v pohode. Manzelka je z toho uz riadne na nervy..
Ma niekto podobnu skusenost? Zafungovalo vam nieco?
Dakujem vopred.
Ano, aj moji skusali, najprv som ako boba behala kazdu chvilu, potom som uz raz bola taka unavena, ze som vyletela z postele vtrhla do izby z zhukla po nom /po nej (podla toho kto to bol) nech sa konecne prikrije a spi, otocila sa a odisla. Odvtedy to nerobili
Skúste ho dať do spiaceho vaku
U nás je to podobné, odkope sa a potom potrebuje zakryť, podať vodu, a z toho dôvodu spí vedľa mňa. Behať v noci po byte som skúšala a nedopadlo to dobre.
Mne sa zda ze vas v noci potrebuje a hlada dovod ako vas zavolat. Mozno by pomohlo keby spal s vami v izbe a uvidite
Diky ludia za vsetky nazory. Verim teda, ze je to len obdobie a skusime to nejak vydrzat. Inspirujeme sa mozno aj nejakymi ideami, ktore tu odzneli. Ale uz len to, ze vam to nepripada na ten vek nejake nenormalne, ma tak trochu upokojilo.
Nenarodil sa mladší súrodenec? Naša to začala robiť keď sa narodila sestra v 3 rokoch
@sloja aj moja to robí, plus vykrikuje zo sna, nepripadá mi to ako neprimerané veku.