Ahojte...16 tyzdnova dcerka sa pred par dnami zacala otacat na brusko...od vcera som si vsimla, ze ked je na brusku a oddychuje (hlavku ma na podlozke), tak jednu ruku vystrie dozadu pozdlz tela...ked dvihne hlavku, tak ruku vrati dopredu na predlaktie...je to v poriadku? Mam ju nechat tak, nech ma ruku ako chce, alebo jej tu ruku upravovat?
Kokso a ja som si myslela, ze svoju dcéru príliš pozorujem.. Vyhravas 😄
16 tyzdnova😀😀😀
Nechaj ju nech leží ako chce.
@zesaw uf, každý týždeň? Ja robím mesačne fotenia a potom si z tých fotiek chceme dať urobiť taký veľký obraz... Akože áno, od narodenia mám už v mobile cez 3000 jej fotiek, ale tak také pamätné robím mesačne, že ju pekne nastajlujem, urobím jej nejaké zátišie a hotovo - aj keď teda odkedy 4nožkuje, tak zátišie nerobím, ale naháňam ju po dome a snažím sa aspoň o jednu nerozmazanú fotku 😂
Ja osobne nemam rada nastajlovane fotky, skor momentky, takze iba viem, ze kazdu stredu musim urobit fotku 😀 a potom dopocitavam tyzdne 😀
@januela29 áno, poznám 😂 a počkaj keď sa začne stavať a sama púšťať chodiť. Ja niekedy nechápem, čo dokáže stvárať. Takže nastajlované fotky už ani u nás nehrozia. Ja už mesiac rozmýšľam, ako ju na 1 rok odfotim pri balónoch s čelenkou na hlave... Fotka s tortou asi ani nehrozí, lebo hneď by skončila celá zapichnutá v nej 🙈
@mima1608 no na tie momenty sa teším teraz ju mam problém natočiť ako sa pretaca lebo ako zbada mobil tak ostane zaseknuta a začne sa mi smiať....
no tie detičky si vedia z nás robiť srandu....
ako my sme začali s prikrmami a ani poriadne v puse nemá a už mi vraví ze bebebe😀😀😀 až mam pocit ze ju to asi ani nikdy nenaučim... ze je to mňam mňam 😀
@zesaw podľa mňa je to v poriadku aj moja to robila...