Čaute maminky..
Chcem sa opýtať. Máme doma 3, 5 mesačné babatko. Jeho spánok v noci je hrozný. Budí sa každé 2 hodiny niekedy aj skôr. Je plne kojeny. Takto spí cca od 19. do do 5.
Myslite , že je to ok. A zmení sa to niekedy že by pospal aj 4 hodiny vkuse? Ved jeho organizmus musí byť vyčerpaný keď takto vstáva😒 a nespí dlhšie.
Ja mám pocit že sa to nikdy nezmení 😢
A ešte jedna otázka stále mi spáva len v zavinovacke a na rukách hojdanim. Neviem ako ho odnaucit od zavinovacky.
Ďakujem za každú radu
A zabudla som zaspavanie v zavinovacke, hojdanim pri digestore. Veľmi zlá kombinácia viem, ale inak to už nejde 😢
@ada1211 moja, je to babatko a podla mna spi luxusne...ja mam 2r.3mes. chlapca a ten sa budi kazdu hodku niekedy, v 15mes. sa budil kazdych 40 min. ......od babatka skoro cely cas preplakal.... a sorry, ale tvoj je este fakt malinky, aby vobec spal neviem kolko, u nas nepomohlo nic......
je este velmi maly na to, vsetko, co od enho chces......podla mna ti spi uplne nromalne...len vydrzat.....ja tiez este cakam, ekdy konecne bude spat...
@ada1211 Ahoj, moji synkovia boli kojeni a tiez sa v prvych mesiacoch budili v noci kazde 2-3 hodiny. Skus si len davat pozor aby mal tvoj syncek medzi jednotlivymi jedlami aspon 2 hod. odstup, inak nepretravi a bude nekludne spat.
Skus ho v noci trosku oklamat a ked sa zobudi tak mu namiesto kojenia len daj dudlik a trosku ho hladkaj po licku. Najlepsie ho ani nevyber z postielky ak sa da aby sa neprebral. Niekedy ked su deti v polospanku tak sa tak ukludnia a zabudnu, ze chceli papat 🙂.
Zavinovacku som pouzivala skoro az do pol roka (neskor som zavinovala uz len do deky), moji synovia tak spali omnoho kludnejsie a aj tie intervaly vstavania sa zlepsovali, takze mozno este s tym odnaucanim trosku pockaj.
Ahoj ja mam toto od kedy sme prisli z porodnice a zacina mala Natalka 6 mesiac...od kedy ju ulozim kazdu hodky je hore od tretej rana kazdu pol hodku.2 x spala 3 hodiny vkuse v noci....som max unavena a vystavena...cez den 3 x 30 minut sem tam v kociari ak ju nic nezobudi 2 hodiny...syn bol este horsi zlepsilo sa to cca v 10 mes.uplne ked som ho odstavila v 14 mes.teraz ma 3.7 roka a spi v noci ako drevo.takze len vydrzat..
@ada1211 skus dat na vecer UM aj moja tak bola cez den pohoda prespala a vecer horor ale ona mala aj koliky a tiez ma 3,5m dokrmila som a mala zaspala ako dudlik a ten spanok v zavinovacke by som moc neriesila asi mu to vyhovuje a zaspavanie na rukach sme mali tiez ale ked vidis ze drieme skus supnut do kocika a kolisat aj ja som tak robila a starsia zaspavala len v hojdacke potom kociku az ked mala zapal stredneho ucha sa naucila v postielke
@ada1211 moj spal tiez tak, ale jedneho dna som mu dala flasku Nutrilonu a spal takmer celu noc. Preto som prestala aj skoro kojit,lebo sa mi budil kazde 2 hodiny a nezvladala som to. Ako nahle dostal Nutrilon tak bol klud