3,5 mesačné bábätko v noci zle spí

ada1211
3. feb 2017

Čaute maminky..
Chcem sa opýtať. Máme doma 3, 5 mesačné babatko. Jeho spánok v noci je hrozný. Budí sa každé 2 hodiny niekedy aj skôr. Je plne kojeny. Takto spí cca od 19. do do 5.
Myslite , že je to ok. A zmení sa to niekedy že by pospal aj 4 hodiny vkuse? Ved jeho organizmus musí byť vyčerpaný keď takto vstáva😒 a nespí dlhšie.
Ja mám pocit že sa to nikdy nezmení 😢

A ešte jedna otázka stále mi spáva len v zavinovacke a na rukách hojdanim. Neviem ako ho odnaucit od zavinovacky.

Ďakujem za každú radu

tanecnica82
3. feb 2017

@ada1211 moj spal tiez tak, ale jedneho dna som mu dala flasku Nutrilonu a spal takmer celu noc. Preto som prestala aj skoro kojit,lebo sa mi budil kazde 2 hodiny a nezvladala som to. Ako nahle dostal Nutrilon tak bol klud

ada1211
autor
3. feb 2017

A zabudla som zaspavanie v zavinovacke, hojdanim pri digestore. Veľmi zlá kombinácia viem, ale inak to už nejde 😢

sorciera24
3. feb 2017

@ada1211 moja, je to babatko a podla mna spi luxusne...ja mam 2r.3mes. chlapca a ten sa budi kazdu hodku niekedy, v 15mes. sa budil kazdych 40 min. ......od babatka skoro cely cas preplakal.... a sorry, ale tvoj je este fakt malinky, aby vobec spal neviem kolko, u nas nepomohlo nic......
je este velmi maly na to, vsetko, co od enho chces......podla mna ti spi uplne nromalne...len vydrzat.....ja tiez este cakam, ekdy konecne bude spat...

bienennest
3. feb 2017

@ada1211 Ahoj, moji synkovia boli kojeni a tiez sa v prvych mesiacoch budili v noci kazde 2-3 hodiny. Skus si len davat pozor aby mal tvoj syncek medzi jednotlivymi jedlami aspon 2 hod. odstup, inak nepretravi a bude nekludne spat.
Skus ho v noci trosku oklamat a ked sa zobudi tak mu namiesto kojenia len daj dudlik a trosku ho hladkaj po licku. Najlepsie ho ani nevyber z postielky ak sa da aby sa neprebral. Niekedy ked su deti v polospanku tak sa tak ukludnia a zabudnu, ze chceli papat 🙂.
Zavinovacku som pouzivala skoro az do pol roka (neskor som zavinovala uz len do deky), moji synovia tak spali omnoho kludnejsie a aj tie intervaly vstavania sa zlepsovali, takze mozno este s tym odnaucanim trosku pockaj.

orieska325
3. feb 2017

Ahoj ja mam toto od kedy sme prisli z porodnice a zacina mala Natalka 6 mesiac...od kedy ju ulozim kazdu hodky je hore od tretej rana kazdu pol hodku.2 x spala 3 hodiny vkuse v noci....som max unavena a vystavena...cez den 3 x 30 minut sem tam v kociari ak ju nic nezobudi 2 hodiny...syn bol este horsi zlepsilo sa to cca v 10 mes.uplne ked som ho odstavila v 14 mes.teraz ma 3.7 roka a spi v noci ako drevo.takze len vydrzat..

dadavivi
3. feb 2017

@ada1211 skus dat na vecer UM aj moja tak bola cez den pohoda prespala a vecer horor ale ona mala aj koliky a tiez ma 3,5m dokrmila som a mala zaspala ako dudlik a ten spanok v zavinovacke by som moc neriesila asi mu to vyhovuje a zaspavanie na rukach sme mali tiez ale ked vidis ze drieme skus supnut do kocika a kolisat aj ja som tak robila a starsia zaspavala len v hojdacke potom kociku az ked mala zapal stredneho ucha sa naucila v postielke