28 mesačné dieťa s plienkou

26. aug 2020

Ahojte, syn sikovny vyrecny a rozumny vobec nespolupracuje pri odplienkovani.
Kakat do nocnika ano, sam sa vypyta, cikanie vobec nic.
Riesit to zobrat plienku a proste nedat?
Uz odteraz dokym sa nenauci?
(Okrem noci)
Alebo skusat sem tam a sem tam este dat?
Radikalnejsie alebo postupne?
Zatial sme v stave precikam slipky a som spokojny.
Vysvetlujem do nemoty.
Po stiahnut slipiek necika.
Nevie sa asi uvolnit.
Skusat v sede?

lenuliatko84
26. aug 2020

Ja skm nedala, a ked sa pocikal do slipkov nechala som ho v tom chvilku,za par dni sa uz pytal

jabuducanevesta
26. aug 2020

ja v zime odplienkovavala, mal len slipky teplaky a kazdych 10-15 min sme prezliekali,,,styri dni sme mu hucali do hlavy, nesli vonku, bo by dostal plienku a po styroch dnoch sam sa pytal v slipkoch na nocnicek a nebol problem

martinals
26. aug 2020

Trvalo nám to 2mesiace,boli sme na tom podobne. Jednoducho som nedala plienku, prezliekala som fakt každých 15min,bolo aj tak, že som prezliekla a do minúty zase.Kratku dobu som nechala v mokrom aby pochopili rozdiel suché /mokré. Bol to ťažký boj ale baby sa naučili. Pevné nervy

kreata
23. jan 2021

Postupne. Nechaj ho. Vysvetli, ale netlac. Postupne pochopí. 28 mesiacov je ešte úplne normálny vek na to, aby mu to nemuselo dôjsť.

lucia147852
23. jan 2021

Ešte neni zrelý. Toto je vec nervovej sústavy. Moja sa odplienkovala až po 3 narideninach bez nehody sama a hneď aj na noc. Dovtedy každý pokus zlyhal.

letfenixa
23. jan 2021

Ja som stále stále stále vysvetľovala,plienku mal. Odplienkovany bol mesiac pred 3.narodeninami, ale komplet deň-noc.