Baby co si myslite je to normalne aj vasi to robia?ked ho neulozim odspi na bicykliku na ihrisko lebo uz je tak unaveny, tak ho musim takto s placom vzdy ukladat, sem tam sa mi podari bez placu a pred spankom samozrejme sa musi este hrat,ja si lahnem na postel a snazim sa ho volat ze ideme spinkat a ze aj jeho kamarati zvieratka co ma na posteli uz spinkaju, alebo knizky citame.ako ste na tom vy? Spime asi hod max hod a pol🙂
Ahoj, suhlasim je to teraz v takom obdobi, ze mozno zacne preskakovat ten obednajsi spanok. Zalezi ako velmi je unaveny, ten organizmus sa meni a zacina sa menit na vyspelejsie dietatko. Moja mala place pre istotu, lebo je taka unavena ze uz nevie zaspat. Skus odpozorovat, ked si zacne pretierat oci a zacina zivat. Moja mala ma take male "uspavacie okno" ze trva iba 15 min, ked ho preskoci, tak potom je nabita energiou ako baterka a je to presne 2-3 hodiny kym konecne zaspi. Skus ho dat ulozit predtym ako vidis prve znamky unavy, napr moja ma to okno okolo 10.30-11.00 ked ju dam spat vtedy tak mi zaspi aj za 30 min a spi aj 3 hodiny, No kazde dietatko je ine, skus to odsledovat, daj mu papkat obed skor nez zvycajne, mozno menej na ranajky a uvidis..
dakujem vam za rady, dnes sme zase zaspali v aute 1hodinku po ceste domov
Tento isty problem som mala s dcerkou v tomto veku. Niekedy zaspala az po 2-3 hodinach uspavania, niekedy vobec, bola to katastrofa. Nakoniec sme to vzdali a prestali sme ju davat na obed spat. Dohnala to potom dlhsim spankom rano - spala do 9-ej, niekedy ajj do 10-ej 🙂