22 mesačná dcérka plače pri cudzích ľuďoch a hlavne pri mužoch

darina35
4. jan 2021

Zdravim mamicky.Mam taku otazku ci to nahodou niektora z Vas nezazila nahodou.Mame 22 mesacnu dcerku.Snazime sa s nou zacinat chodit na navstevy k znamym,len je problem v tom ze sa stale z niekoho rozplace su to hlavne muzi,neviem ci to neni tym ze maju bradu.Ale ked ich nevidi nepocuje tak neplace.Este sa rozplace ked vidi prababku ktoru vidi raz za dlhy cas.Ale aj doma sa vie rozplakat pri obliekani,alebo ked sa jej pozriem do plienky ci nekakala,to ale nieje stale len niekedy ma taky problem.Tak neviem ci to je len obdobie ktore prejde casom?Nemam ani chut chodit po navstevach ked ma take zachvaty placu.Od malicka je taka ze nie kazdy k nej mohol.Odjakziva to je len mama mama.

janai1
4. jan 2021

No plače asi preto že teraz máte sedieť doma a nie chodiť po návštevách 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

korylan
4. jan 2021

@darina35 Ahoj, my sme to mali tiež. Chlapi boli problém dosť dlho, ale časom sme si zvykli.

darina35
autor
4. jan 2021

@janai1 Na navstevach sme boli pred lockdawnom ak mate toto na mysli.Koli tomu urcite neplace nevie co je Covid 🤣

janai1
4. jan 2021

@darina35 bolo to myslene ironicky 😉 a mimochodom máte sedieť doma aj mimo lockdownu... Keby neboli takí ľudia ako vy žiaden lockdown by ani nebol 😉

simona92101
4. jan 2021

@janai1 su deti ktore maju problem s bradatymi chlapmi,alebo celkovo s muzmi.moja dcerka sa zase boji ked si daju babky okuliare,alebo prababky ktora nosi šatku na hlave.takisto nema rada ked je pri nej vela ludi,velka navsteva..je to len obdobie 😉

danica2711
4. jan 2021

@darina35 vydrž, to prejde... moja dcéra mala približne vo veku tvojej obdobie, kedy sa bála svetlovlasých ľudí (my sme všetci tmavovlasí)...

dejka77
4. jan 2021

Aj moja bola taka, ale v skorsom veku. Rozplakala sa ked videla svagrinho priatela - mal bradu, ale velmi skoro si na neho zvykla. A potom ked k nam niekto prisiel, tak sa tiez rozplakala. Casom ju to preslo. Je to proste take obdobie. Bola taka hanblivejsia, ale v 3.rokoch sa to otocilo.

janai1
4. jan 2021

@simona92101 prečo to píšete mne?

darina35
autor
4. jan 2021

@danica2711 Dakujem.Tiez si vravim,len vydrzat to prejde.

simona92101
4. jan 2021

@janai1 pardon,omylom som oznacila 😉

darina35
autor
4. jan 2021

@dejka77 Dakujem.Tiez vravia ze to prejde ze z toho vyrastie.Len sa mi to tazko pocuva.

jeliz59
4. jan 2021

Normalka ...môj má 3 roky 4 mesiace a keď sa mu niekto nepáči rozplače sa a ide na ruky proste deti prejde to raz...

darina35
autor
4. jan 2021

@jeliz59 Dakujem. Tiez si myslim ze to u nas bude trvat dlhzsie.Od babatka je taka ze sa jej nikto ani dotknut nemohol.

zuank
4. jan 2021

@darina35 pekny den...z toho vyrastie...aj ked to je jej cast povahy...s mojou dcerkou som prezivala to iste...je veeelmi vnimava a inteligentna a musi cloveka poznat aby sa uvolnila a bola pri nom sama sebou...je takato povaha a vsetci sme si zvykli...stale uistovat seba a ju ze je vsetko v poriadku

clarissa96
4. jan 2021

@darina35 ahoj, aj u nás je to tak, problém sú muži a ak sú bradatí koniec 🙂 keď bola malicka, tak sa aj pri cudzom mužskom hlase rozplakala, teraz už nie, má 2 a pol, ale hanbi sa, ani pol slova nepovie a schová sa ku mne. Môj brat je vysoký, tmavy, bradatý muz, byva v zahranici, tak voláme cez face time, aj to sa hanbi 🙂 pri ženách vôbec to nerobí.

jay_j
4. jan 2021

Od mojej mamy viem, že ja som bola taká istá od narodenia. Keď ma napríklad išla dávať fotiť, fotogragovi som sa nedala, musela ma pani odfotiť. Lekár chlap tiež nehrozil. Teraz sa na tom už len bavíme 😃 . A áno pokiaľ mal chlap fúzy, tak konečná. Môj ujo mal, a to si doteraz pamätám ako som sa ho bála.

darina35
autor
4. jan 2021

@clarissa96 Ahoj.Presne ani u nas jej zeny nerobia problem okrem starych pri tych place tiez

diana999
4. jan 2021

22 mesačná 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

miadi
4. jan 2021

Nie neprejde to Ja doteraz placem ked vidim bradatych chlapov. 😂jasne ze to prejde. Ale stym obliekanim to uz je vzdor Proste sa nechce obliekat a tento problem moze trvat aj rok a viac 😊

marianarem
4. jan 2021

@darina35 Aj ja som bola taka ako mala, moja mama na to spomina. Ale uz v skolke som bola ina, dost spolocenska, a zostalo mi to.

stanislavicenka
4. jan 2021

@darina35 Ved ma 22 mesiacov, je to uplne v poriadku. Pre nu je kazdy novy. A pri starych ludoch deti placu, ich tvare nie su take sumerne. Moja dcera tiez plakala. Nikdy som ju nikomu netlacila, aby tame bola, ci zakyvala, ci pusu poslala, a podobne capiny, ktore moze robit opica. K mojej starkej, ktora bola v domove dochodcov nechcela ist vobec, pri vstupe do izby sa hned rozplakal, a chcela ist prec. Necitila sa tam dobre. A nenutila som ju, nehresila, nic. Doteraze jej trva, kym sa niekde osmeli. Deti su vnimavie, a citlive

babydesire
5. jan 2021

@darina35 nasa mala place pri muzoch,tiez si myslim ze to suvisi s bradou a fuzami...aj ked zalezi aj od jej aktualneho citoveho toxpolozenia,nalady, unavy atd. Prvy rok to bolo najhorsie,to nechcela ani zeny natoz chlapov (okrem tatka). Na mojho otca si zvykala 11mesiacov!!!nosi plnofuz. Vrestala jak tur ked si ju vzal na ruky.dnes uz ok.ale na mojho brata si nevievzvyknut,uteka v panike rychlo zamnou (ten je obcas neoholeny a rozcuchany, s velkymi ocami a vysoky). Inak,je naladova,tak ako kazda spravna zenska 🤪 v jednej chvili mrnka a brble "boji sa" a cuva a vzlyka,hika a v druhej chvili sibalsky pohlad,skryty usmev a uz nieco vymysla...

weisovameggy4444
5. jan 2021

@darina35 ahoj, moja od narodenia nemá rada cudzích ľudí aj na starých rodičov si dlho zvykala. Čo sa týka mužov z tých má hrôzu a nebodaj sa jej nejaký prihovorí tak konečná. Podľa mňa je to v povahe, pretože doma je zláta a bezproblémová. Tiež sme nemohli hodiť na návštevy ale čím je staršia tak sa to pomaly zlepšuje.

malinoismum
5. jan 2021

No, moja nemala rada tučných chlapov 🙂
samozrejme, nevyhli sme sa navsteve jedného extra obezneho známeho a Lejka vtedy cca tak stara ako tvoja mala, asi dva roky, hysak.
Keďže sa s ňou od mala bavíme ako s dospelou povedali sme jej že sa nepatrí,
aby kričala a keď chce plakat ma ísť do izby, odišla - za 10min sa vrátila a vysvetlili sme jej že ujo zlý nieje, čo pochopila aj sama...
Odvtedy sa toto opakovalo pri tom istom chlapovi asi 2x a teraz ked príde (mala ma vyse3r) už mu skáče na bruchu 🙂

zuzicka256
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzicka256
5. jan 2021

@simona92101 ako si sa opovazila! 😁😁 Je jasne vidiet, ze si s pomylila, ale vcera asi niekto vstal zlou nohou preto ta pasivna agresia 😌 inak aj kamoskina mala sa tak boji, minule sa na nu usmial taky mily dedko v parku, no si mala vidiet 😁 jak kevin v sam doma 😁