poradi niekto co s dietatom aby vstavalo aspon o 6? spavat chodi o pol osmej az osmej lebo je uz uplne KO. cez den spi hodinu az hodinu a pol. pohybu aj aktivit ma viac nez dost. ma niekto daky tip?? rano zlezie z postele a neda sa uz zastavit.. ak sa o to pokusame, je tu velky rev. je to o nervy.. dakujem
@zuzkamacken prostredný bol úplne rovnaký,ten vstával ešte o niečo skôr.u nás ale bohužiaľ nepomohlo vôbec nič,len čas.a vyzerá to,že najmladší ho nasleduje,čo už,aby som to prežila,musela som si občas pospať s ním na obed
no tak starý, "21-mesačný", má na to plný nárok! 😀
Vekom sa to posunie samo, nasa 6rocna sa posunula konecne na 6h 🙂 neboj casom si zvyknes a ma to svoje vyhody ze cez stihnes viac
Mne pomohla kniha Kazde dieta moze dobre spat. Je tam presne vysvetlene preco deti vstavaju tak skoro a ako to upravit 😉
môj malý tiež tak vstával, teraz sa to posunulo už na 6-6.30, cez obed este spáva a vecer zaspí okolo 21h, ale vzdy sa po hodine zobudi a prilezie k nam, to si uz mozem aj nastavit hodinky, inak sa zobudi a place v posteli, nieco sa mu sniva a potom mi celu noc zmoli ucho:D
@zuzkamacken hihi to je este v tom veku normalne. Modli sa by mu to neostalo. Nas najstarsi bude mat v lete 9 a este minuly rok vstaval v lete o 5 a v zime o 6 😠 😠 😠 😠 😠 Teraz sa to konecne posunulo aspon o hodinu. A neda si povedat, pobudi aj krpcov a vsetci sa nam nasackuju do postele. Takze ani cez vikend sa nevyspis. cez tyzden je to vcelku OK, ked sa musi vstavat do skoly a skolky, aspon clovek nemusi budit ale cez prazdniny by som ich podrhla 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
no neviem ci je to take jednoduche upravit, ja mam toto cely zivot, vecer o 8 padam do postele a rano nemam problem vstat o 4... proste to tak mam, tiez som to vselijak posuvala, ale ani ponocovanie nezmenilo nic na tom ze o 5 som uz zakazdym hore 😅 mne by osobne take dieta neprekazalo, skor mi vadi to ze nase lietaju po byte este o pol 10 a vymyslaju finty ako neist spat 😀 😀 😀
@katkakovac u nas to nefungovalo. Jednoducho velkac je taky. Idu vsetci spat o 8, krpci by potiahli aj do 8-9 ale on ani za svet. Jednoducho mu ten spanok nechyba. a keby si videla kolko ma energie. Ja uz padam na hubu a on stale lieta a huba sa mu nezavrie ako je den dlhy 😀 😀 😀 😀
@zuzkamacken nasa aod babatka spavala v noci 4h a cez den po pol hodkach, od 2r nespime vobec poobede a chodila spavat 21-22h a uz 5-6h bola hore a uz ma skoro 5 r poobede stale nespi, ide spat medzi 20-21h a hore je uz o 6h a uz niekolko rokov tak fungujeme aj vratane vikendov, spanie ze do 78 alebo do 9 rana nepoznam a to sa starsia venuje uz roky sportu
presne, su to take typy deti, už v brusku som vedela, ze to bude zihadlo a zostalo mu to, skratka spanok je pre nich strata casu:o)
@yanni tak to je potom tá vínimka o ktorej sa tam píše. TAk tam asi nepomôže nič, len sa z tým zmieriť a počkať do puberty. Potom budeš budiť ty jeho 😀
Posunut mu obedny spanok,a v ten den pak skusit aj vecerny. O pol hodinku a po. Case zas o pol. ... a tebe prasky na nervy,,, ale kazdy den ,.. aj na obed musi byt skoro unaveny