Ahojte, prosím Vás poraďte mi máme doma dvojtýždňovú malinkú ktorú nemôžem kojit zo zdravotných dôvodov tak sme jej nasadili umelé mliečko. Malinka kakala aj vnoci aj cez deň aj si poprdkava a zakaždým keď sa napapa tak tlačí do plienky a keď jej to nejde tak sa jeduje...musí kakať po každom jedle?
Nemusi. Moj na umelom kakal najprv kazde 2-3 dni a ked som zacala s prikrmami sa to upravilo na raz denne. Ale moje krstna bolo tiez len na um a ona do kazdej plienky kakala. Kazde babo je ine. 🙂
@rebeka_02 Nemusi. Moj ma 7 mesiacov, mali sme obdobia do kazdej plienky a aj obdobia, ze kazdy 3. den.
Nám povedala pediatrička, že môže napr. každé tri dni, aj môže mať v každej plienke..
@saskia_98 Presne, súhlas, zbytočne miešať. Navyše, tou kombináciou by sa mohli privodiť aj bolesti bruška, náš mal najväčšie problémy práve vtedy, keď sme kombinovali moje materské s umelým.
@oblecenie99 my sme tiež miešali moje mlieko s umelým...asi kvôli tomu mala bolesti cez deň sme dávali moje a vnoci umelé.. teraz sme prešli na Nutrilon tak snáď už sa ti zlepší
@rebeka_02 nemusí, ale môže. Dačo a vyprázdňovania reflex spolu dosť súvisia. Niektoré deti kakajj fakt do každej plienky