2-týždňové bábätko kaká po každom jedle

rebeka_02
23. feb 2020

Ahojte, prosím Vás poraďte mi máme doma dvojtýždňovú malinkú ktorú nemôžem kojit zo zdravotných dôvodov tak sme jej nasadili umelé mliečko. Malinka kakala aj vnoci aj cez deň aj si poprdkava a zakaždým keď sa napapa tak tlačí do plienky a keď jej to nejde tak sa jeduje...musí kakať po každom jedle?

pribinak
23. feb 2020

@rebeka_02 nemusí, ale môže. Dačo a vyprázdňovania reflex spolu dosť súvisia. Niektoré deti kakajj fakt do každej plienky

saskia_98
23. feb 2020

Nemusi. Moj na umelom kakal najprv kazde 2-3 dni a ked som zacala s prikrmami sa to upravilo na raz denne. Ale moje krstna bolo tiez len na um a ona do kazdej plienky kakala. Kazde babo je ine. 🙂

ruzasipova
23. feb 2020

@rebeka_02 Nemusi. Moj ma 7 mesiacov, mali sme obdobia do kazdej plienky a aj obdobia, ze kazdy 3. den.

oblecenie99
23. feb 2020

Nám povedala pediatrička, že môže napr. každé tri dni, aj môže mať v každej plienke..

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskia_98
23. feb 2020

@carimari akoze naco ? V zivote by som nedala dietatu cudzie mlieko od inej zeny. Fuj.

oblecenie99
23. feb 2020

@saskia_98 Presne, súhlas, zbytočne miešať. Navyše, tou kombináciou by sa mohli privodiť aj bolesti bruška, náš mal najväčšie problémy práve vtedy, keď sme kombinovali moje materské s umelým.

rebeka_02
autor
23. feb 2020

@oblecenie99 my sme tiež miešali moje mlieko s umelým...asi kvôli tomu mala bolesti cez deň sme dávali moje a vnoci umelé.. teraz sme prešli na Nutrilon tak snáď už sa ti zlepší

anikaish
24. feb 2020

@rebeka_02 nemusi, ale je to uplne v pohode, ked kaka. Moj maly kakal do kazdej plienky par tyzdnov od narodenia, neskor uz menej a menej, potom kakal uz len raz za par dni a tak to ma doteraz (ma 5,5 m).