Ahojte kakať sa pytat , cikať nie.
Odplienkoval sme začali v septembri a od vtedy ho stále musím dávať ja na nočník inak sa precika,ani mu nevadí byť pocikany.
Rozumie všetkému čo poviem a on vie tiež veľmi dobre rozprávať od svojích dvoch rokov povie všetko.
Momentálne má 2 roky a tri mesiace.
Mate najake rady? vďaka.
Načo ho to učíš? To sú veci na ktoré dospeje. Vidíš že sa trápite.
Este nedozrel. Pockaj, vrat plienku, skuste znovu o 2-3 mesiace. Ja som syna odplienkovala behom vikendu, mal 2r7mes. Rychlo, lebo uz bol pripraveny. Nehoda v skolke iba v Pondelok. Od vtedy bez nehody.
No tak skúsim
Od septembra odplienkovavas a nie je odplienkovany? Máš skvelú trpezlivosť, ale dieťa nie je vôbec pripravené. Daj mu plienku a čakaj, kedy sa sám vypýta a rozhodne. Moja dcéra má 2 roky a 1 mesiac a koncom týždňa ešte len idem skúšať odplienkovat. Ak to po týždni nepôjde, dostane naspäť plienku.
No xial medozrel. Ka sm mojej vzala plienku mala presne 2 a ani jedna nehoda.na spanok este mala mesiac. Rano bola sucha tsk po mesiaci sme zrusili aj nocnu
Ani raz sa nepocikala
@konikkon no len kakať sa pekne pýta na nočník a cikanie nič,od dnes som dala plienku
Len bacha,aby dieťa tu plienku nebralo ako súčasť seba a nespohodlnelo,že keď bude staršie,tak ju nebude chcieť dať preč..nemyslím,že čím je dieťa staršie,tým to ide ľahšie
Este nie je zrely na odplienkovanie, jeho mozog nec´vie spracovat signaly z mocoveho mechura. Takze neostane ti nic ine len pockat kym na to dozreje