2-ročný syn sa nepýta cikať

21. jan 2024

Ahojte kakať sa pytat , cikať nie.
Odplienkoval sme začali v septembri a od vtedy ho stále musím dávať ja na nočník inak sa precika,ani mu nevadí byť pocikany.
Rozumie všetkému čo poviem a on vie tiež veľmi dobre rozprávať od svojích dvoch rokov povie všetko.
Momentálne má 2 roky a tri mesiace.
Mate najake rady? vďaka.

viestta
21. jan 2024

Este nie je zrely na odplienkovanie, jeho mozog nec´vie spracovat signaly z mocoveho mechura. Takze neostane ti nic ine len pockat kym na to dozreje

sono2
21. jan 2024

Načo ho to učíš? To sú veci na ktoré dospeje. Vidíš že sa trápite.

mclissa
21. jan 2024

Este nedozrel. Pockaj, vrat plienku, skuste znovu o 2-3 mesiace. Ja som syna odplienkovala behom vikendu, mal 2r7mes. Rychlo, lebo uz bol pripraveny. Nehoda v skolke iba v Pondelok. Od vtedy bez nehody.

autor
21. jan 2024

No tak skúsim

konikkon
22. jan 2024

Od septembra odplienkovavas a nie je odplienkovany? Máš skvelú trpezlivosť, ale dieťa nie je vôbec pripravené. Daj mu plienku a čakaj, kedy sa sám vypýta a rozhodne. Moja dcéra má 2 roky a 1 mesiac a koncom týždňa ešte len idem skúšať odplienkovat. Ak to po týždni nepôjde, dostane naspäť plienku.

slavomira236
22. jan 2024

No xial medozrel. Ka sm mojej vzala plienku mala presne 2 a ani jedna nehoda.na spanok este mala mesiac. Rano bola sucha tsk po mesiaci sme zrusili aj nocnu
Ani raz sa nepocikala

autor
22. jan 2024

@konikkon no len kakať sa pekne pýta na nočník a cikanie nič,od dnes som dala plienku

nicol_10
23. jan 2024

Len bacha,aby dieťa tu plienku nebralo ako súčasť seba a nespohodlnelo,že keď bude staršie,tak ju nebude chcieť dať preč..nemyslím,že čím je dieťa staršie,tým to ide ľahšie