2-ročný syn odmieta prebaľovanie

simonka9090
29. feb 2020

Mám 2 ročného syna .. A on sa nechce prebaliť a obliecť to ani nehovorím vrieska jak keby som ho zabila už fakt nevládzem dám mu niečo do ruky a aj tak sa nechce už som zúfalá!

weisovameggy4444
29. feb 2020

@simonka9090 Skús mu spievať pri tom alebo začni počítať do 10... na moju to zaberá ked je zle 😁

simonka9090
autor
29. feb 2020

@weisovameggy4444 Skúsim diky

janulik2008
29. feb 2020

Skus tie plienkove nohavicky 😉

miadi
29. feb 2020

Skus ho nechat bez plienky v nohaviciach doma ked sa pocika bude mu to vadit -Mozno uz je ready na odplienkovanie.

ivik111
29. feb 2020

@simonka9090 mam doma to iste😉😉uz sa ani nad tym nepozastavujem,lebo by som sa zblaznila...chvilu ho necham,nech si beha holy a bez plienky,potom sa spytam,ci ho mam nasilu poobliekat?povie mi s usmevom a s revom zaroven-nasiluuuu,nasiluuu🙈a za chvilu je po vsetkom😀😀

nikpa
29. feb 2020

@simonka9090 u nás to isté 🙄 každé prebaľovanie boj, krik, záchvat, kopanie... Nie som na to pyšná ale uchýlila som sa k tomu ze vždy počas prebaľovania mu strčim do ruky telefón a pozerá si fotky. Najprv nechcel telefón vrátiť keď som ho prebalila ale časom pochopil, že je to len počas prebaľovania. A teraz na neho zakričím prebalit a už leží a čaká 😀

manchester123
29. feb 2020

@simonka9090 je to len chvíľkové obdobie aj u nás to bolo. Tiež som to riešila, že som mu dala do ruky telefón a konečne sa nechal v kľude obliecť. Prejde ho to. Skús už odplienkovat, možno je ten správny čas.

simonka9090
autor
29. feb 2020

Ďakujem za rady.. v lete už ho chcem odplienkovat 😊😊

simonka9090
autor
29. feb 2020

@nikpa jemu mobil niekdy napomáha 🙈😊🤣🤣

selest
29. feb 2020

Mame to iste od malicka. Ked je velmi zle dam do ruky mobil s rozpravkou🙊alebo najnovsie prebalujem postojacky

silviavisz
29. feb 2020

Moja 7 mesiacov ale to iste. Otaca sa .lezie. som spotena pri kazdom prebalovani .strkam mu do ruky vsetko,plienku,ponozky,hracky ... a ked sa obliekame tak reve 😁

miadi
29. feb 2020

Nemusis cakat do leta. Moja sa tak od plienkovala sama ze som ju nechala doma bez gati a sama si davala dole plienku Lebo na šerblik si nechcela ani za svet sadnut. Tak ked uz si par z dala dole plienku som jej ju prestala davat a dala som jej nohavice.. raz sa pocurala a dozt jej to vadilo tak normalne zrazu uz jej aj serblik nevadil. A od vtedy plienku memala a nehodu mala len 3 x a od vtedy uz samostatne behala na serblik iba vonku mi oznamila ked jej bolo treba ist.

larisalarisa
29. feb 2020

Zažila som.aj pol dňa bol holý. Plienky- večný boj. Obliecť- boj číslo 2. Teraz má štyri , a je to lepšie

janikovaanicka7
1. mar 2020

@simonka9090 mam doma presne to isté ako si opísala. A ked ho nechám bez plienky, je schopny si aj 5-krát cvrknut na podlahu a ukáže mi, ze robil "iiii". Na nocniku sediet nechce.