chcem založiť novu tému lebo som nenašla v diskusiach nejaku radu na náš problém. syn mal 2 roky a kaka iba počas spánku, v tu istu hodinu, do plienky okolo polnoci. trva to už dlho a preto by som chcela poprosit mamičky ktoré mali podobny problém ako ho riešili, pripadne nejaku radu. bez plienky je od roka a pol, na nočniku sedieť nechce, na velkom vécku presedí aj pol hodinu ale nevykaka sa. prebalovať dieta počas spánku dá dost zabrať.
@stresserella zdravim, už je to po dlhej dobe, no skúsim sa opýtať, ako sa vam to podarilo vyriešiť, či viete v com bol problém...mame s ročným synom momentálne to iste...kaka každú noc v tu istú hodinu asi týždeň...pritom od svojho 2 mesiaca v noci už nekakal 🤷♀️
vidim, ze to su to zu roky, kto taketo nieco napisal...moja dcera (akurat 3 roky) zacala posledne tyzdne okolo tej istej hodiny pocas spanku kakat...neviem si to vysvetlit...(cez den nekakava) Ak by nieko vedel, co moze byt pricinou alebo niekto o niecom podobnom pocul, potesila by nejaka ta informacia...