Mala ma dva roky, od roka a pol nenosi plienky a teraz sa prestala uplne pýtať na záchod, pocika sa 5-6 razi za deň, uplne sa prestala pýtať, žiadne zmeny, ziadny stres nepreživa
Môže byť prechladnutá a vtedy sa ti jednoducho nestihne vypýtať....Netreba jej to vyčítať ani sa posmievať, buď ju treba častešie ponúkať na záchod či nočník alebo dať na pár dní plienky...samozrejme treba dávať pozor aby bola v teple(nohy kríže)....Aj dospelý ked trochu prechladne a nemusí ani kašlať ani mať zápal - tiež chodí častejšie na záchod......Tam jedine počkať, ja by som tam dala na pár dní plienky a po týždni dvoch skúšala ...ona je ešte malá, ona keď potrebuje cikať tak ti to nepovie v predstihu, ale potrebuje ísť hneď....a pri prechladnutí to ide hneď...kým si jednoducho uvedomí potrebu tak sa pociká....teraz je zima, stačí že doma prebehla bosá alebo ju ofúklo vonku....častejšie ciká ako doteraz??? hlavne treba veľa piť a dať pozor aby bola v teple, kludne na pár dní dať plienku....Ak sa ti napr.vonku pociká a je chvíľu v mokrom tak sa to bude len predlžovať.....Určite aspom na von teraz plienka.
@alofinka daj jej vysetrit moc. Nasa tiez,ked bola prechladnuta, tak to niekedy nestihla. Ak chodi do jasli,predsa by som sa popytala uciteliek,nech si ju viac vsimaju. Ak nie, nuz moze tam byt zdravotny problem.. ja tiez,ked som prechladnuta, tak chodim.kazdu chvilu a mam castokrat na male! Skus jej dat taky sladky brusnicovy sirup,to nam ucinkovali vyborne a nech je viac v teple.
Nebola ockovana zajtra s nou idem ku doktorovi zevraj moze mať zapal mocovych ciest alebo hlisty mi povedala sestrička
@peter952 na to ze je to PDF tak je to nejake divne lebo mi to nezobrazilo cisla, ale aj ked sa určite najde dieta co je ockovane proti mmr v dvoch rokoch (zvycajne ma taky odklad kvoli nejakym zavaznym zdravotným problemom), tak to urcite nie je standardny postup. Nasu ockovali v 15 mesiacoch, dva roky bude ma vo februári a ja si uz ani nepamatam ze dake ockovanie bolo. Kedze odporucanie je medzi 15-18 mesiacom a vacsinu deti co poznam ockovali 15., 16. mesiac a nie 24.
@alofinka ako dlho to trva?