Prosím vás už som fakt zúfalá. Malý (2m) mi má už 3 deň hnačku vôbec mu nepomáha ani nehnackuje menej kus. Ešte ani nedopapa mliečko mu to z neho vychádza akurát keď doje tak samozrejme plače že je hladný a tak to ide dookola. Za doktorkou vraj nemám ísť keďže berú iba tie ktoré na infúzie chodia. Bola som s ním na pohotovosti kde mi tiež kvapky predpísali ( hilak,smekta)a nemá vôbec jesť mliečne a má mat diétu. Skúšala som mu od odporúčania lekára dávať prevarenu ryžu, prevarenu mrkvu ale ani za toho... Nechce a plače stále. Už naschvál som počkala nech je kus haldnejsi tak z mrkvovej vypil maximálne 30ml a zaspal a už na ďalší krát zas nič. Idem snim zajtra za doktorkou keďze už nevie. Čo ďalej. Ale aspoň čo mu mám dať na noc ?? Ani do nemocnice s ním nemám chodiť ,"( kým není akútny prípad!!!!!!) Nehorázne toto!!! Už fakt neviem čo ďalej
@lucialucka456 ahoj, ako ste dopadli? Podľa mňa hnačkujúce také malé bábo je akútny prípad - dehydratácia, strata živín...
neviem ci take male moze, ale skus este po lyzickach osladeny cierny caj, ak sa to nezlepsi tak nemocnica a nenechat sa odbit, trvat na infuzii, asi by som necakala do rana ..nas raz 3 dni horuckoval, jedol a pil minimalne, boli horucavy, na pohotovosti nam dali antibiotika, zacal hnackovat, hned som ho brala do nemocnice..mali vyhrady, trvala som na svojom, vzali nas, hned dali 2 infuzie..take male sa dehydruje rychlo drzim palce