Už som zúfalá poraďte mi prosím vás čo by som mala urobiť malý ma 2mesiace kojím ho a teraz v poslednej dobe nechce spať poobede stále len reve a neviem co s nim aj v noci ťažko zaspáva už sme skúšali aj nutrilon ale nič a moc aj cmula ruku stále si chce dať ruku do pusy. Za každú radu dakujem
@tama25 a nebolí ho bruško? Alebo nie je hladný? Máš dosť mlieka? skús si odsávať a to mu potom dávaj namiesto nutrilonu
@jancejance boli ho bruško mame koliku ale nezvykol takto revat a keď ho dám na prsia tak len cmula nedávam mu nutrilon len som to skúsila ci by náhodou nebol hladný ale ani to nezobral
@arcticcode mno hej slini aj ja som si myslela ze by mu zúbky ale každý hovoril ze je to ešte priskoro
Naša malá takto plakala a mala som málo mlieka
@tama25 moze byt ze idu zuby. Mojmu sli dva naraz dokonca. Potom pol roka nic a potom za dva tyzdne dalsie dva po sebe
Bud zuby a kludne uz mozu ist alebo hladny. No neriesi sa to umelym mliekom, ale rady na zvysenie tvorby mlieka si najdi na mamila.sk. kup si bylinne tabletky a caje a tie uzivaj kojit treba co najviac a hlavne v noci vtedy sa tvori mlieko najviac
@tama25 bruško ho neboli? Smädný nie je? Nemá reflux?
Mne to znie ako zuby ked slinta a ruka v puse a je nespokojny vies oni nevydu hnet mozu tak postupne pomali aj mesiac dva trapit a Potom sa prerezat cez noc ani nebudes vediet ako 😆Teda tie prve 4 boli u nas tak a tie ostatne to uz bolo aj Po nociach trapenie najhorsie su ocne a stolicky 😆
Asi mu idu zuby. Slini vela? Je taky chladivy gel na zuby, nwm ale uz ako sa vola. Alebo tie hryzatka pre deti, co maju v sebe tu kvapalinu, treba ich dat vychladit do chladnicky a tak nech si so toho hryzka s dasnickami