2-mesačné dojča sa nevie vykakať, čo s tým?

tama25
4. júl 2019

Ahojte chcela by som od vás radu mam 2mesacne babo kojím ho a už 2-3dni sa mi nevie vykakat co by ste mi poradili?

sofiia87
4. júl 2019

Kojene deti nemusia kakat aj 10 dni a je to ok

tama25
autor
4. júl 2019

@sofiia87 ale on by tlačil lenže mu nič neide von len prdka

vendulka80
4. júl 2019

@sofiia87 10 dni??? Snáď nie...

ildiko36
4. júl 2019

@tama25 moja dcera ked bola kojena dakedy az 8..9dni nekalala.je to normalne..dr povedala nemam si robyt starost😊

tama25
autor
4. júl 2019

Už som skúšala všetko aj cviky aj feniklovy čaj mu dávam a nič len prdkanie ide z neho už som zúfalá

tama25
autor
4. júl 2019

@ildiko36 aj vtedy je normálne keď dakedy aj reve jak pojaseny

ildiko36
4. júl 2019

@tama25 ked myslis ze je nekludna a ma koliku tak skus podavat probiotika v pripade espumisan.ked ani to nepomoze daj kus detskeho oleja na teplomer a daj do konecnika..vykaka sa

ildiko36
4. júl 2019

@tama25 ked prdka je to dobre..stolica pride naraz neboj😅ze vsetko budes musiet prat..kojene deti to maju..nemaj strach

ildiko36
4. júl 2019

@vendulka80 je to normalne😊uz som pocula aj 15dni...kojene deti to tak mavaju

jankalukasova
4. júl 2019

@vendulka80 moj maly sa vykakal presne na 10. den.... pohoda.

tama25
autor
4. júl 2019

je to možné že 2mesacnemu sa už začínajú vyrezavat preve zúbky lebo aj moc slinta a tlačí si ruku do úst možno aj preto môže byť taký placlivy

sashka22
4. júl 2019

@tama25 pravdaže, moja v 2 mes. Mala už 2 zúbky.

ukulela
4. júl 2019

@tama25 plne kojene to tak moze mat. starsi kakal raz za tyzden az 10 dni az do prikrmov, potom si to vynahradil ... ale ak mas pocit, ze ma babatko problem, skus probiotika. ty si daj susene, alebo zavarane slivky, pripadne nejaky ovocny must a podobne .... caj skor harmancekovy, feniklovy je na zastavene vetry, harmancek skor "prezenie". moji sa vzdy vykakali po kupani, ked si dobre "zaplavali" - pocvicili, poposuvalo sa im a slo to lahsie.

dovozadokoca
4. júl 2019

@tama25 podľa týchto znakov som čakala pomaly od pôrodu na zuby a prvý prišiel v 13. Mesiacoch 😀

ildiko36
4. júl 2019

@tama25 ked reve ma koliku..skus dat ten espumisan..denne davaj aj probiofix..a skus teplomer dat do konecnika kym sa nevykaka..bohu zial nic ine nepomaha..akurat vcera som sa rozpravala tiez s jednou sestrickou..ma 2mes vnuka a denne s teplomerom kakaju lebo ma maly koliku.pritom je plno kojeny..my sme stym tiez presli..bude to dobre len kus potrva

simsalabim
4. júl 2019

@tama25 moja starsia raz nekakala 16 dni... lekarka ma uistovala, ze je to v poriadku u kojenych deti, ze mliecko spracuje viac menej bez zvysku. Ked sa konecne vykakala, bez pomoci, stolica bola rovnaka ako kedykolvek pred tym, ziadna zapcha.

ildiko36
4. júl 2019

@tama25 ano..poznam doktorku v Roznave ktorej vnucik sa narodil s 2zubkami..mozu zato aj zubky..skus podat potom na noc nurofen sirup ..