Ahojte mamicky 🙂 prosim poradte. Mam 10 tyzdnoveho chlapceka. Problem nam robi jeho spanie resp to ze ked sa nam ho podari uspat tak do 5 max 10 minut sa sam zobudi. Neviem co to je ale ma to presny priebeh. Najprv sa zacne mrvit, potom prestane a zacne mlaskat a mlaska az kym mu nezacne akoby zabiehat a potom sa na to hned zobudi. Cez den nehrozi ziadny program lebo v podstate cely den je iba o jeho uspavani a budeni stale dokola. Zaspi vecer az po jednej rano a potom spi az do rana. Ale dovtedy su to desiatky ukladani a zobudzani co je na nervy. Co s nim. Moze to byt reflux? Ze by sa mu vracalo mliecko? Ja fakt neviem :(
@l222 môže to byť aj reflux. Aj mojej malej to zistili v 5 týždni.
skus šatku a nosit a nechat v nej spat..alebo do postielky dat ležat na bruško..deti v tomto veku driemu a jedia ,driemu a jedia..
@malinajahoda to sme si tiez mysleli. Ma aj vyvyseny matrac a aj kojim tak aby mal hlavicku vyssie ako telicko. Ale neviem lebo nijak moc nezvracia - prvy mesiac to bolo horsie, teraz je to uz len toto zobudzanie. Mozno tichy reflux?
@l222 môže byť. Mne malinká tiež moc negrckala. Máličko, sem tam. Keď ho nakojíš, treba ho potom nosiť kým so odgrgne. Nedávaj ležať na bruško po kŕmení. Gastrotuss sirup nedavate?
@malinajahoda mam ho objednany 🙂 tak uz len cakam az pride. Dlho som nevedela, ze existuje levo zijem v uk ale teraz velmi dufam ze to zaberie. Dakujem za radu 🙂
@l222 je to dobrá vec. Ja mam dokonca 2. Poradili nam to na Kramároch, keď dcérke zistili reflux. Potom s tým bruškom opatrne. Ja som dávala až po 3 hodinách po kŕmení.
@l222 a spí s cumlikom ? Môj tiež toto robí keď nemá cumel. Bez neho neexistuje žeby zaspal a aj realne spal.