Dobrý deň,
Skúsené mamičky potrebovala by som radu. Mám 2-mesačnú dcérku a vôbec mi nevydrží v kočíku. Vydrží tam len keď ju tam položím už uspatú, a aj to len maximálne pol hodiny. Potom už musíme brať na ruky lebo nervy a krik. Neviem prečo tam vôbec nechce byť ako iné detičky
Každá rada je vítana.
@petracurajova su aj take deti, nasa dcera bola v kociku ticho len ked sme sa hybali, ked sme zastali napr. v obchode, tak uz revala, ale ked prisiel cas na sportovy kocik a mohla pozerat, tak to uz bolo ok.
Mne pomohol biely šum, vydrží už aj 2h spať v kočíku 🙂 zapinam jej ho len pri kocikovani, doma už nie. Predtým sme to mali rovnako ako ty píšeš.. ale u nás je stále krik, ked ideme vonku, kým zaspí cca 5min, neviem ako to ovplyvniť…
@natall113 naša až keď sedela tak bola spokojná. V hlbokom nikdy
Keď chce byť na rukách nevyskúšaš nosič?
Nie je jej teplo?
@petracurajova aky mas kocik, je odpruzeny? kolesa? ideal hojdaci s nafuk. kolesami...
vyskusaj nosic..u nas ked mala cca 4-5 mesiacov uz vydrzala v kociku..dovtedy sme pouzivali nosic
Skus nosic alebo satku. Ale ergo nosic, nechaj si poradit lebo ergo pise na kadecom. Mam 3 deti a vsetky nosene. Prve neznasalo kocik, druhe tiez sa vozilo az v sportovej casti. Tretie ho aj toleruje ale za urcitych podmienok, najedene, spokojne, nesvieti na neho slnko, stiahnuta strecha, stromy vo vyhlade. Inak katastrofa. Svagrina ma 2 deti a obe neznasali kocik. Dalsia kocikováa do zblaznenia ale dieta jej spalo len doma v postielke.
@petracurajova moja majmladsia nikdy v kociku nespala ani pol hodiny len tam vtestala revala..tak sme ma prechadzky nechodili spala zasadne b postielke bez uspavanie. Kocik sme zacali pouzivat az ked bola v sportiaku a sedela . Tiez nezaspala v nom nikdy
@petracurajova Ja som mala ten istý problém, keď mal malý 3 mesiaca.. vždy sme museli ísť domov, jeho na rukách, kočík pred sebou.. istý čas sme ani nechodili von lebo som sa už hanbila..ale potom som ho skúšala znovu brať na kratšie trasy aby sme boli rýchlo doma a prešlo ho to..tak len vydržať podľa mňa to je len také obdobie
@julajlatvar práveze sa ju snažím neobliekať veľmi moc aby jej presne nebolo moc teplo
@januska12323 neviete poradiť nejaký spoľahlivý?
Toto je vec, o ktorej sa stále veľmi málo hovorí, ale bohužiaľ, naozaj sú také bábätká a žiadne také, že “zvykne si” neexistuje… buď treba iba počkať, kým začne viac vnímať okolie alebo proste nebude kočíkové dieťa… ja mám jedno doma, ale za to nosič miluje 🙂
@petracurajova mne nepomohlo nič, nevydržala ani v športovom ani v hlbokom