2-mesačné bábätko nechce byť v kočíku

4. apr 2024

Ahojte, mám synčeka 2 mesačného a už od narodenia mám problem, že nechce byt v kočíku. Ale paradoxne len keď s ním idem ja. Keď sa o neho stara moja babka, tak jej v kočíku vydrží kľudne aj 3 hodiny. Prítom ho tam dávam už takeho spiaceho, napapaného, prebaleného, všetko má.. vydrží pár minút a ihned zacne zachvatovito plakat. Neviem ho vôbec nijak upokojiť, ani cumlík nechce. Už mám úplnú hrôzu chodiť s nim von 😩 Akonáhle ho odtiaľ vyberiem na seba tak stíchne. Pouzivam aj nosič, v ňom mi vydrží úplne bezproblémov a spí ako zabitý. Aj keď nespí tak je tichučko. Ale je mi trápne chodiť na prechádzky len s nosičom, keď vidim ostatné mamičky ako chodia veselo s kočíkom. A teda všetci po mne len hádžu divne pohľady.. A predsa, chcela by som keď bude pekne ísť aj s kamoškou na kávu alebo tak, ale ako keď v kociku nevydrží? To ho mám stále brat v nosiči? Inak je celkom kontaktný, ale necakala som, že aj s týmto bude problem.. mama ma nechape, vraj neexistuje dieťa, čo neznáša kočík a že len ja to neviem..

3petka
4. apr 2024

Mame v rodine mamičku, ktorá mala toto iste. Dieťa ani za nič v kočíku. Tak fungovali len na nosiči. Už má skoro rok a už vydrží aj v kočíku.

gribka1
4. apr 2024

Tak u nás to bolo tak, že s nikým. 10 metrov od brány rev neskutočný. No hanba. Ani sme vaničkovú časť nevyužili. Asi odsledovať taktiku babky.

doris11
4. apr 2024

Ale prd, je veľa deti čo odmieta kočík
V mojom okoli 2 kamošky, ich deti no ani za svet v kočíku nebudu, placu až kým ich niekto nezoberie na ruky. Ja som najprv nechápala, kamoska ho uspala na rukách, vložila do kočíka no do par minut bol hore a plakal až kým ho niekto nevybral z kočíka, tak pouzivala len nosič 🙂 teraz už má skoro rok, uz má športovú časť, a v kočíku už vydrží dlhšie .. predtým vôbec

monicatko20
4. apr 2024

My sme tiež prvé mesiace vôbec.. potom začal byť aktívny tak zasa nie, lebo neobsedel..teraz 19 mesiacov a kočíkoval by sa 😊 až teraz si užívame prechádzky s kočíkom veru..

zenazaba
4. apr 2024

Odpoved mas priamo vo svojom prispevku 🙂 ked ta vidi, citi, chce byt co najblizsie pri tebe, preto mu je lepsie na rukach ci v nosici. Ostatnym toleruje aj kocik 🙂 ani moja nechcela byt v kociku.

andrea_82
4. apr 2024

Presne, maly uz pochopil, ze mama ho nosi aj v nosici, tam sa mu paci viac. Nas rocny sa tiez pyta na ruky len k tatovi, vie, ze ja ho nosit nebudem.

letfenixa
4. apr 2024

Nechápem, ako ti môže byť trápne, že máš svoje malé milované bábätko v nosiči.

ivangeline
4. apr 2024

Ani jedno zo 4 nebolo v kočiari a ľudia ti môžu byt ukradnutí, keď to je jediný problém, prečo chceš do kočiara xDD

autor
4. apr 2024

@ivangeline no a ešte to, že neviem ako s nosičom s ním pôjdem napríklad niekam sadnúť na kávu. Lebo aj to človek potrebuje a zas nechcem ho furt nechávať kvôli tomu niekomu strážiť. Hlavne preto som chcela kočík, že na toto bude super. 😕

terry658
4. apr 2024

Môjmu pomohlo, keď som pod neho dala vankúš a nespal na tvrdom. A na prechádzky sme chodili tak, že pod kočom som mala maducu,ak sa zobudil a vrieskal tak šiel do manduci.
Môj neskôr začal preferovať perinku,tak nakoniec spával v nej.

ivangeline
4. apr 2024

Sedieť sa dá aj s nosičom a keď bude dlhšie hore môžeš mať vždy po ruke kočiar, kde jo vieš položiť,zabaviť a prebaliť… deti sa menia.

terez01
4. apr 2024

Akokeby som čítala o sebe a o mojej prvej dcérke. Tak som chodila na prechádzky len keď bola v nosiči.Nakoniec mi dosť vyhovoval,lebo so sa s ním dostal všade 😁Myslím,že nakoniec dôvod bol ten,že jej v kočíku bolo zle,lebo neskôr nám zvracala v aute pri krátkej trase a teraz má stále silnú kinetozu a cestu v aute na dlhšiu trasu bez kinedrylu nedá. Druhé dieťa bolo kocikove a užila som si tlačenia kočíka pri druhej.

slavomira236
4. apr 2024

Mja majmlafsia nikdy v kociku nespala. Ani raz len revala ked chcela spat ale nezaspala pokial sme neprisli domov a nedalo som ju do postielky. Tam zaspala ihned

sims12
5. apr 2024

Moja ma 2.5 mesiaca a nevydrží v kočíku v bdelom stave....dávam ju tam keď zaspí a hneď idem von na prechádzku a vydrží cca polhodinu. Akonáhle sa prebudí a zistí že je v kočíku tak začne plakať....takže ja na dlhšiu ako 30 min. prechádzku nechodím 😀

cookie29
5. apr 2024

Moje starsie nikdy v kociku byt nechcelo. Revalo tak, ze modravelo. Tak som proste na kavu nechodila kym nepodrastlo. Alebo ho niekto postrazil. Je to len obdobie, potom sa uz dietatko prehra a pod...

butterh
29. júl 2024

Ahoj ako to máte teraz? Ja som zúfalá lebo mala má osem týždňov a to isté mi robí. Idem von a najprv robí len e e e taky zvuk potom začne plakať hrozne potom ju musím až utíšiť na rukách a potom keď sa pošťastí zaspí ale za dvadsať minút sa zobudí. 😒