2,5-ročné dieťa začalo biť naše psy

28. aug 2022

Náš 2,5 ročný syn začal biť s kopať naše psy. Nerozumiem čo sa stalo predtým ich len mojkal a zrazu taká zmena. Dokonca sa oháña na hmyz a na prechádzke som mu ukázala mravčeka a on ho zabil. Som z toho vydesená , lebo už to trvá mesiac táto zmena a nejak sa to nezlepšuje. Je takéto správanie u detí normálne? Iné deti na ihrisku chodia psíka pohladkať a náš toto ;(.

viestta
28. aug 2022

Co je príčina neviem, ale zabezpečte aby sa ku psom nedostal, pretože môžu na neho zaútočiť, keď sa budú cítiť ohrození.

autor
28. aug 2022

@viestta sú to malinké psy a samozrejme ich bránim a syna vyhreším, vysvetľujem do nemoty že ich to bolí, že plačú a podobne. Venujem pozornosť následne psovi aby nemal syn pocit, že sa mu za také správanie dostane pozornosti no zatiaľ nepomáha.

bluemoon24
28. aug 2022

No od psu ho musis drzet dale porad a za kazdou cenu, to ze to jsou mali psi nic neznamena. I maly pes se dokaze nastvat, kdyz mu nekdo ublizuje a malemu ublizit, nikomu se nelibi, ze do neho nekdo kope nebo ho bije.

autor
28. aug 2022

@bluemoon24 tak otázka nestála. Asi preto to píšem že ma to štve nie? Za mňa koment o ničom.