Náš 2,5 ročný syn začal biť s kopať naše psy. Nerozumiem čo sa stalo predtým ich len mojkal a zrazu taká zmena. Dokonca sa oháña na hmyz a na prechádzke som mu ukázala mravčeka a on ho zabil. Som z toho vydesená , lebo už to trvá mesiac táto zmena a nejak sa to nezlepšuje. Je takéto správanie u detí normálne? Iné deti na ihrisku chodia psíka pohladkať a náš toto ;(.
@viestta sú to malinké psy a samozrejme ich bránim a syna vyhreším, vysvetľujem do nemoty že ich to bolí, že plačú a podobne. Venujem pozornosť následne psovi aby nemal syn pocit, že sa mu za také správanie dostane pozornosti no zatiaľ nepomáha.
No od psu ho musis drzet dale porad a za kazdou cenu, to ze to jsou mali psi nic neznamena. I maly pes se dokaze nastvat, kdyz mu nekdo ublizuje a malemu ublizit, nikomu se nelibi, ze do neho nekdo kope nebo ho bije.
@bluemoon24 tak otázka nestála. Asi preto to píšem že ma to štve nie? Za mňa koment o ničom.
Co je príčina neviem, ale zabezpečte aby sa ku psom nedostal, pretože môžu na neho zaútočiť, keď sa budú cítiť ohrození.