2,5 ročné dieťa nechce spať

simonka1161
18. okt 2020

Koje dieťa 2,5 nechce spat normalne tak ako sa patrý poobede nechce ani večer ....na večer sa vždy zobudza už nevladzem a lezie to na nervy už! ... nechapem ako môže tolko dieťa vidržat ... poradte niečo

mamanadruhuu
18. okt 2020

Ahoj na večer sa zobúdza tomu nechápem ... Myslíš ako energiou alebo zo spánku...

Každé dieťa má rôzne obdobia, moja dcéra tiež mala obdobie keď nechcela spať , ani cez deň ani vecer, a mohla som robiť čo chcem aj do 12 hore, pri rozprávke v obývačke zaspala, hladkala som ju po hlavičke v strede čielka🙂 neboj to sa zmení

simonka1161
autor
18. okt 2020

Mislím zo spánku večer ... ale to nie že len teraz ale od kedy sa narodil .... vždy 2 1 hodina je hore na plece zaspi niekedy a chodit snim vzdy už ma to sere joj fakt 🥱

mamanadruhuu
18. okt 2020

@simonka1161 tak treba zistiť čo ho trápi prečo sa budi prečo je nekludny.. zuby, môže ho bolieť bruško, skús si ho dať k sebe do postele ako bude spať .. možno sa budí na hlad .. skús sa ho opýtať 🙂

simonka1161
autor
18. okt 2020

@mamanadruhuu a čo je dobre od bolesty bruška okrem espumisanu

cookie29
18. okt 2020

Normálne by človek zaplakal, keď to čítam. Spat ako sa patrí? Čo to znamená? Každé dieťa je iné. Tak ako každý človek je iný. Sú spachtoši a mali spací. Sú ranne vtáčatá a takí čo chodia spat so sliepkami. Moje dieťa nechcelo cez deň spávať cca od 18mesiacov. A v noci sa budilo 6 krát skoro do 3 rokov. Spánok závisí aj od zrelosti nervovej sústavy. A Ta je v tomto veku ešte nezrelá. Koľko Ti dieťatko prespí za deň? Máte večerný spánkovy rituál ?

mamanadruhuu
19. okt 2020

@simonka1161 masírovať bruško, pomôcť si pupikom, ale to musíš vedieť čo papa cez deň ak by ho bolelo bruško :/
Alebo sa porád s doktorkou

alikal
19. okt 2020

moja dcera v dvoch rokoch prestala spavat na obed. resp. ked sme ju nutii a uspavali nasilu a ona aj zaspala, tak nespala v noci lebo bola proste prespata. ked dieta spat nechce, neda sa ho nutit. nech cez den nespi a v noci ho kludne dajte az o tej 21 hodine a mal by spat do rana. aj dospeli niektori spavaju menej hodin cely zivot a proste viac nepotrebuju

taminka2011
20. okt 2020

Spat ako sa patrí? Ako sa patrí spat?

veronika1311986
4. feb 2023

@mamanadruhuu len sa chcem opýtať nezvykla si po Tom mala na to že zaspala v obývačke pri telke ? Mám 27 mesačného synčeka a nechce ísť ani za svet do spální ,cez deň už nespí a večer tiež nechce pri Tom už je veľmi unavený,už tretí deň mi zaspí v obývačke pri telke