Ahojte maminky.
Moje 2 a pol ročne dieťa kričí skoro celý deň na všetko večne je s niečím nespokojné. Vzpiera sa .... Jasné obdobie vzdoru ale ja už večer len revem v posteli niekedy keď od rána do večera vám dieťa kričí na všetko a odporuje.......
Ako to riešite? Pokúšam sa aj pekne objímem ho potom sa stalo že tiež zakricim.....
Už neviem ako sa k nemu správať.
SoS ...... Ďakujeeem😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pevny staly rezim. Vela vonku. Cas,kedy robis,co chce on. Skresat prikszy a zakazy. Na obed spat. Minimum tv a sladkosti. ;D (ked je rezim dany..netreba ho tolko pouxovat a nie je taky frustrovany)
@bebememe ako rozprava, vie uz vyjadrit co chce aj slovami? Inak suhlasim s komentarom vyssie.
@anjelicek26 toto ma nenapadlo , zistim to.len pri ušnom že ?
@ivangeline režim má už od roka . Sladkosti a tv je na minimum obmedzené a tak tiež máme dostatok aktivít vonka , takže v tomto chyba určite nie je ✌️✌️✌️
U 2,5r. uz asi o dobie vzdoru preslo? My sme to mali a trvalo to asi max. 1mesiac, posledujte to este dalsi mesiac a ak by to pretrvavalo, poradte sa z dr. Prajem pevne nervy a vela trpezlivosti.
@bebememe áno zbehnite na ušné. Je to jednoduché a bezbolestne vyšetrenie a viete,na čom ste. Nášho do týždňa operovali.
@anjelicek26 ale keď mu šepkám počuje zo sluchom nemá podľa mňa nič 🙄🙄🙄
Sluch ma v poriadku? Syn bol na jedno ucho hluchý a na druhé počul 40 percent.. nervy, krik, frustrácia, na dennom poriadku... pritom v tom veku už pekne rozprával,odčítal z pier...