Ahojte, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost s tym,ze mu dieta zacalo castiejsie spavat.Ma 1,5 roka. Doteraz spaval raz za den.Je trochu nachladnuty a vidiet to na nom lebo je umrncany ale horucku nema. vcera vecer sa ulozil ku mne na sedacku a zaspal. Bala som sa ze v noci potom spat nebude chciet tak som ho len chvilku nechala a potom som ho zobudila ale on zaspal aj skor na noc.spal celu noc. zobudil sa o 8 a o 10 sa zas pytal do postiely. Moze to byt tym ze bojuje z nadhou.Aj by som sla k dr. ale s tym ze viac spi mi to pride trochu prehnane....dakujem za reakcie
Aj mne dieta viac spi ked ho nieco obchadza. Spi sice horsie (casto sa budi, mrnci), ale celkovo ked to zratam tak urcite viac. A este aj teraz je vonku teplo, viac beha, asi tyzden uz viac spi (cca plus dve hodky v noci ako doterz)
no robili mu krv. testy cca pred mesiacom a vraj ok....
Tak potom strelím od boku. Ako dospelý je vnímavý na zmenu času a čoskoro prichádza jar, môže syn reagovať únavou. Skús viac podávať tekutiny a uvidíš či nastane nejaká zmena. Ináč vôbec nie je prehnané ak by si zašla k dr. Radšej nech ťa on utvrdí, že je všetko ok, ako niečo zanedbať.
Tak neviem co to bolo.dnes pre istotu nespal cez den vobec =-O
@baronka222 ani moja mala ani svagrinina dnes nespali 😒 dnes bolo asi nieco vo vzduchu
Môže byť že je to predzvesť začínajúcej choroby. Alebo ako je na tom so železom?
@baronka222