18 mesačný začal častejšie spávať

baronka222
5. mar 2013

Ahojte, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost s tym,ze mu dieta zacalo castiejsie spavat.Ma 1,5 roka. Doteraz spaval raz za den.Je trochu nachladnuty a vidiet to na nom lebo je umrncany ale horucku nema. vcera vecer sa ulozil ku mne na sedacku a zaspal. Bala som sa ze v noci potom spat nebude chciet tak som ho len chvilku nechala a potom som ho zobudila ale on zaspal aj skor na noc.spal celu noc. zobudil sa o 8 a o 10 sa zas pytal do postiely. Moze to byt tym ze bojuje z nadhou.Aj by som sla k dr. ale s tym ze viac spi mi to pride trochu prehnane....dakujem za reakcie

cerez
5. mar 2013

Môže byť že je to predzvesť začínajúcej choroby. Alebo ako je na tom so železom?
@baronka222

aurelkan
5. mar 2013

Aj mne dieta viac spi ked ho nieco obchadza. Spi sice horsie (casto sa budi, mrnci), ale celkovo ked to zratam tak urcite viac. A este aj teraz je vonku teplo, viac beha, asi tyzden uz viac spi (cca plus dve hodky v noci ako doterz)

baronka222
autor
5. mar 2013

no robili mu krv. testy cca pred mesiacom a vraj ok....

cerez
5. mar 2013

Tak potom strelím od boku. Ako dospelý je vnímavý na zmenu času a čoskoro prichádza jar, môže syn reagovať únavou. Skús viac podávať tekutiny a uvidíš či nastane nejaká zmena. Ináč vôbec nie je prehnané ak by si zašla k dr. Radšej nech ťa on utvrdí, že je všetko ok, ako niečo zanedbať.

baronka222
autor
8. mar 2013

Tak neviem co to bolo.dnes pre istotu nespal cez den vobec =-O

renatka100
8. mar 2013

@baronka222 ani moja mala ani svagrinina dnes nespali 😒 dnes bolo asi nieco vo vzduchu