18-mesačný nechce jazdiť na odrážadle

22. feb 2023

Syn má 18m, už od roka máme doma odrazadlo Pukylino ale vôbec na ňom nechce jazdiť.. prevezie sa možno 2 metre a dosť. Ja som sa tešila že už budeme chodiť von s odrazadlom 🙈 je este na to maličký, príde to este? Alebo neviem či nie je chyba v tom odrazadle, mam pocit ze tie kolieska dosť ťažko idú.

pribinak
22. feb 2023

No a? Nie všetky deti sú nadšene z odrazadla.

Ak máš pocit že je to odrazadlom, tak si na ihrisku od niekoho požičajte a skúste iné

denden77
22. feb 2023

moja ma 3 odrazadla a jednu kolobezku a kasle na to (2,5r) 🤣

kacena4
22. feb 2023

najprv saudi naucit poriadne chodit, behat a udrzat rovnovahu az potom prirodzene nabehne na bicyklove odrazadlo moj nazor

larazivago
22. feb 2023

Ešte toľko veci, čo mu budú podsuvane, nebude chcieť. 😄🤷‍♀️ Napríklad dobrovoľne 2x denne zubnú kefku, úlohy do školy, nevestu... 😄

tana85
22. feb 2023

syn dostal k 2. narodeninam, tiez nechcel ani vidiet, osmelil sa az o cca 3 mesiace ked si to tak okukal nejak

sonicka96
22. feb 2023

To nevadí 🙂 môj 5r nechce jazdiť na bicykli 🤷🏼‍♀️ ale môj 4r syn ten by zase chodil na odrážadle aj v snehu 😄

rachel36a
22. feb 2023

Moj syn ma 8 rokov a na odrazadle nejazdil nikdy...mozno tri krát na nom sedel, viac nechcel...nie kazde dieta jazdi na odrazadle

rachel36a
22. feb 2023

Moj syn nejazdil na odrazadle nikdy...mozno 3 krat na nom sedel...nic viac.,nie kazde dieta jazdi na odrazadle

kvetinka75
22. feb 2023

@larazivago nevesta 😂👍

danica2711
22. feb 2023

no tak nechce jazdiť na odrážadle, a čo? To sa musí? Lebo to ty chceš?

euka210
22. feb 2023

Kazde dieta inak...niekto na tom lieta a niekoho nezaujima. Moji lietali na motorke co mala siroke kolesa a bola dost stabilna.

simca06022011
22. feb 2023

Podla mna este je maly, moja sa vtedy dala tak max tlacit na tom "bicykli" s ruckou.. lietat zacala az okolo 2,5roka... JEdnak ho to nebavi a druha vec ano, ak to je pre neho namahave, tak moze byt.. len zase ked pojdu v 18m kolieska lahko a rychlo bude s tym lietat, to mas tak na uraz.. lebo nedobehnes ho.

poslednepogo
22. feb 2023

Odlož a skús za mesiac, 2, 3🙂 môjho to začalo baviť keď mal tak 20m

vasjar
22. feb 2023

Náš (20 mes) ma takú motorecku malú a tiež na nej nevie a nechce byť

kris_tin257
22. feb 2023

Môj má 3,5 roka a nikdy neriešil odrážadlá kolobežky či bicykle, nebaví ho to 😊 on najradšej behá po svojich

zorkahorka
22. feb 2023

Prvy syn sa vo veku tvojho syna vozil na plastovej motorke. On bol blazon do auticok, bavilo ho to. Mladsi zacal trichu neskor, ale chcel, lebo videl starsieho. Aj po dome sa nahanaju na odrazadlach... Mozno ak ma kamarata a uvidi ho na odrazadle, chyti ho to. Ale aj nemusí. Poznam chlapcov, ktorych odrazadla nebrali

siska53
22. feb 2023

A co, ze nechce?? Moja tiez nechcela. Odrazadlu prisla na chut, az ked jej bolo male.