Syn má 18m, už od roka máme doma odrazadlo Pukylino ale vôbec na ňom nechce jazdiť.. prevezie sa možno 2 metre a dosť. Ja som sa tešila že už budeme chodiť von s odrazadlom 🙈 je este na to maličký, príde to este? Alebo neviem či nie je chyba v tom odrazadle, mam pocit ze tie kolieska dosť ťažko idú.
moja ma 3 odrazadla a jednu kolobezku a kasle na to (2,5r) 🤣
najprv saudi naucit poriadne chodit, behat a udrzat rovnovahu az potom prirodzene nabehne na bicyklove odrazadlo moj nazor
Ešte toľko veci, čo mu budú podsuvane, nebude chcieť. 😄🤷♀️ Napríklad dobrovoľne 2x denne zubnú kefku, úlohy do školy, nevestu... 😄
syn dostal k 2. narodeninam, tiez nechcel ani vidiet, osmelil sa az o cca 3 mesiace ked si to tak okukal nejak
To nevadí 🙂 môj 5r nechce jazdiť na bicykli 🤷🏼♀️ ale môj 4r syn ten by zase chodil na odrážadle aj v snehu 😄
Moj syn ma 8 rokov a na odrazadle nejazdil nikdy...mozno tri krát na nom sedel, viac nechcel...nie kazde dieta jazdi na odrazadle
Moj syn nejazdil na odrazadle nikdy...mozno 3 krat na nom sedel...nic viac.,nie kazde dieta jazdi na odrazadle
@larazivago nevesta 😂👍
no tak nechce jazdiť na odrážadle, a čo? To sa musí? Lebo to ty chceš?
Kazde dieta inak...niekto na tom lieta a niekoho nezaujima. Moji lietali na motorke co mala siroke kolesa a bola dost stabilna.
Podla mna este je maly, moja sa vtedy dala tak max tlacit na tom "bicykli" s ruckou.. lietat zacala az okolo 2,5roka... JEdnak ho to nebavi a druha vec ano, ak to je pre neho namahave, tak moze byt.. len zase ked pojdu v 18m kolieska lahko a rychlo bude s tym lietat, to mas tak na uraz.. lebo nedobehnes ho.
Odlož a skús za mesiac, 2, 3🙂 môjho to začalo baviť keď mal tak 20m
Náš (20 mes) ma takú motorecku malú a tiež na nej nevie a nechce byť
Môj má 3,5 roka a nikdy neriešil odrážadlá kolobežky či bicykle, nebaví ho to 😊 on najradšej behá po svojich
Prvy syn sa vo veku tvojho syna vozil na plastovej motorke. On bol blazon do auticok, bavilo ho to. Mladsi zacal trichu neskor, ale chcel, lebo videl starsieho. Aj po dome sa nahanaju na odrazadlach... Mozno ak ma kamarata a uvidi ho na odrazadle, chyti ho to. Ale aj nemusí. Poznam chlapcov, ktorych odrazadla nebrali
A co, ze nechce?? Moja tiez nechcela. Odrazadlu prisla na chut, az ked jej bolo male.
No a? Nie všetky deti sú nadšene z odrazadla.
Ak máš pocit že je to odrazadlom, tak si na ihrisku od niekoho požičajte a skúste iné