Ahojte, stretli ste sa s tým že nechcelo dieťa vonku chodiť? Malá ma 18m, chodí asi mesiac. No akonáhle ju dam dole z kočíka tak rev, a hned chce ist naspäť.
A ďalšia vec. Strach z ľudí, z nového prostredia.
Nedajbože niekto na nu pozrie, uz plač. Ak niekde prídeme, napr ku kamoške tak je na mne nonstop nalepena, nepohne sa, na nikoho ani nepozrie.
Staršia bola opak, behala nonstop, vonku za deťmi. Nevadili jej cudzí ani nove prostredie.
Je to normálne? Prejde to? Dakujem
Topanky ma ok? Kamoske maly zrazu nechcel chodit. A ona zistila, ze pred mesiacom kupene topanky su mu zrazu male.
Je to ,,len" obdobie 🙂
Prejde to, moja staršia sa v tomto veku dokonca vrátila do nosiča - trvalo to asi dva mesiace.
A možno neprejde. Ma inú povahu. Nedá sa rovnako pristupovať k rôznym ľudom.
pozri moje ma 3 a stale chodit nechce, kocik najlepsi kamarat. A kupila som ho od jednej mamicky, ktora ma rovnako stare dieta, boli sme spolu v terminovke. Asi tak. Mimochodom chodi od 9m, beha, lieta, tancuje, ale "ist" nechce
Urcite to prejde. Mam kamaratku, ktorej dcera bola taka. Nikto sa nemohol na nu ani pozriet. Ked ju niekto oslovil, to bol neskutocny rev, ked sa na nu niekto pozrel, ručala.. To bol riadny extrem. Nikde s nou nemohla chodit. Stale len mama a babka, nikto iny. Teraz ma 5 rokov a je z nej uplne ina baba, spolocenska, ukecana. Chodi do tanecnej, na vystupenia.. chce to proste len cas..