Ahojte maminy, prosim vas neviete mi poradit, co by to mohlo byt? Moja 18-mesacna dcerka au-ka pri prebalovani, pri kupani si nechce sadnut do vane, ked si chce na mna sadnut obkrocmo, tak au-ka a stiahne nozicky. Neviem, co si mam o tom mysliet. Boli sme na bicykloch a rozmyslali sme s manzelom, ci ju nemoze boliet spodok z tej sedacky na bicykel, ale neviem nezda sa mi taka nepohodlna. Ak mate nejake skusenosti, alebo nazor, co by to mohlo byt, tak piste prosim, dakujem.
No zrejme ju musí niečo bolieť 👀👀 pár dni si to odsleduj a ak to nebude ustupovať asi treba ísť k lekárke
Urcite vyhladaj lekara aby to nemala nahodou zapal klbu mozu ju nozky z toho bolet alebo svalovicu
a pozerala si,ci nema dolu cervene..zapalene vo vnutri?
No podľa mna to kľudne môže byt z bicykla. Ale tak záleží aj ako dlho to už trvá
@jarmila2010 ano, pozerala tam to vyzera vsetko v poriadku. Nevidim, ani zapal, ani ziadny vytok, myslim, ze to bude skor nieco vonkajsie.. no pockam este par dni a snad to prejde.
@leuska15leuska15 ono to zacala asi pred tyzdnom, len za par dni to preslo, potom sme sli zase na bicykel a hned v ten den zacala aukat.. len tomu trochu nerozumiem, lebo na tych sedackach su take podsedaky makke..
@izabel30 ako dlho to trvá?