ahojte zienky... prosim o radu... ide o to, ze nas maly akosi zacal vecer vystrajat..chyti hysak normalne place o raty, ani z voza ani na voz... zacalo to na vianoce, ked buchali ohnostroje, a odvtedy vecer mava taketo vystupi...myslite, ze sa boji... on stale volaco ze -neni-neni...viac nevie povedat, a place a nevie co od dobroty...ani sa hrat ani nic...len ma stale niekam taha, nevie ani sam kam, lebo furt len neni - neni... a ked buchne nebodaj niekde vonku pirat, ide z koze vyskocit od strachu... dala som ho aj skor dnes spat, lebo som nevedela co uz s nim... v noci spavam pri nom, tak spi relativne kludne...
co myslite ze to moze byt...nejake obdobie, alebo to vyvolal ten strach z tych delobuchov....?? mate nejake dobre rady...
Moze byt neprijemne, ale prectav si, ze bude vecer vystrajat ako 16 rocny, takze klud.
Mozno teraz vselico popapa a boli ho brusko alebo mu je tazko, moj syn niekedy vystrajal ked som mu naor dala vynimocne sprite, mal na neho energizujuci ucinok, alebo mu mozu ist zubky tak je mrzuty, alebo nejaka viroza sa o neho pokusa
@kukulienka83 skor si myslim,ze nieco videl alebo sa mu nieco snivalo...ako reagujes ked sa rozplace?
no neviem zienky ... ako by som vam to presnejsie...on sa stale pyta dole k babke - byvame v poschodovom dome... stale bucha na dvere s placom ze chce ist tam, ale aj ked tam dojdeme poviem mu ze ukaz mi co chces...tak ma zobere na za ruku dole a tam zase spusti ten plac... takze ja neviem co ...a stale len ze neni, neni...neviem co mu chyba...
@dorotka202 toho certa sa aj nasa ema boji
@erienka nestratil u starkej nejaku hracku??
Dobre dole zacne plakat a potom co??
a potom sa zas pyta za mnou...on stale ukazuje na okno...ja si myslim, ze neni svetlo ... ze sa boji ze nastal vecer a budu zas tie buchanice... doslova sa bojim silvestra... 😒
@kukulienka83 ufff,no na Silvestra Dithiaden jednoznacne
@cervikpepik volala som s detskou dr., lebo vsetky lieky takeho tipu su na predpis, a ta mi povedala, ze v ziadnom pripade takemu malemu utlmovaky, ze len izolovat, zavret okna a byt pri nom... no som zvedava, jak to my prezijeme.... stasny novy rok..!!
@kukulienka83 🙂nic by sa mu po stvrtke dihiadenu nestalo,ale respektujem samozrejme Tvoje rozhodnutie...vobec nejde o to,aby spal...skor aby bol trocha omameny a nebol taky vystraseny....ta izolacia mi pride troska smiesne...mas ho dat do vane do kupelky,alebo zavriet na WC? 🙂...aj Tebe stastny a uspesny novy rok 🙂
ja vzdy ked vidim ze sa male niecoho boja , tak im z toho spravim hocijaku srandu, hocico len aby z toho mali opacny dojem. ak sa boji tych buchanic , tak v noci to bude tazsie, ale mozno sa na to pocas tvrdeho spanku ani nezobudi. moja alzbetka sa napr. boji psa ked zrazu zasteka a priskoci k brane, tak jej vzdy poviem s usmevom ze vidis havko ta pozdravil, ze ahoj alzbetka ako sa mas......je taka upata, ale aspon trosku jej ten strach zmierni. ale inac moze byt ze u babky ma nejaku hracku pri ktorej sa citi bezpecne alebo len prijemne.nejaky plysak alebo nieco ine. ja osobne by som v ziadnom pripade lieky nefavala tak malemu dietatku, naco zbytocne zatazovat taky malicky organizmus.
@kukulienka83, prezijete neboj sa. Keby mal nocne mory, ze nespite cele noci a neviete ho ukludnut, prebrat a jaci jak zmyslov zbaveny a trva to mesiace, to by bolo horsie. Skus mu dat mlieko s medom alebo medovkovy caj.
Môže mať aj strach.mne sa tak mala vždy rozplakala keď sme sedeli okolo ôsmej pri telke.každý den v tom istom čase.zacalo to keď mala asi pol roka.dlho som nevedela prečo.potom som zistila ze sa bojí toho čerta z reklami čo ma celú červenú tvár.na viagru ci na čo to je reklama.teraz ma 22 mesiacov a stále sa ho boji a keď to neustriehnem a neprepnem tak doslova jaci od strachu.deti sú veľmi citlivé.