Ahojte, neviem, ci ste zazili nieco podobne, ale trha mi srdce. Mam 16m synceka a kedze byvame 500km od rodicov, tak sme k nim prisli na 2 tyzdne. Syn na mna doma uplne dal na vedlajsiu kolaj, a iba dedko, babka a krstna (moja sestra). Odomna doslova utekal..... 🙄
Teraz sme sa vratili domov, a necitim este stale to puto medzi nami. Dal mi dnes napriklad pusu sam od seba, ale ked ho aj hladkam pri zaspavani, da moje ruky prec. Nenecha sa mi a nechce sa mojkat...... 😭
Dufam, nebude to trvat dlho......
To je úplne normálne správanie dieťaťa. S nimi je minimum. Ty si mama, s tebou je stále. Ľúbi ťa neboj, len keď prídu ľudia s ktorými je málo, tak si vychutnáva ich pozornosť. Normálna vec.
Ahoj. Môj starší syn ma stále dával na druhé miesto,odkedy sa začal prejavovat,vyháňal ma, jeho prvé slovo bolo tata a proste tatik bol jednotka.Ja som z toho bola zufala prešlo to s príchodom druhého syna, mal vtedy 23mesiacov, ale nikdy to nebol taký ten mojkacik, len ma prestal odhanat. A teraz má pomaly 8 a mám ho u seba skoro stále, chce sa stiskat, mojkat, až je toho niekedy priveľa. Prejde ho to neboj a vydrž. Viem ako sa cítiš, bude dobre...
Normalne dieta. Siel za tymi, s ktorymi je malo.
Moj syn mi tieto prazdniny povedal, ked boli u starych rodicov sami. Doteraz som tam vzdy bola na prespavacku aj ja. Teraz si to uzili bezo mna. A syn mi hovori: "Maminka, asi to bude krute, co ti poviem, ale nam u babicky a dedka bolo bez teba strasne dobre." 🤣A to su pritom moju cuckacikovia, neustale sme spolu, venujem sa im, mame pohodicku.
Mna to vobec negativne nezasiahlo, prave naopak, velmi ma tesi, ze im je u st.rodicov dobre, ze uz na mne tak nelipnu. Svoje deti milujem, no je dolezite si dopriat aj vzajomny oddych.
Ja to mam podobne. A ked sme doma s dcerkou same (1,5 roka ma), tak bezne sa nudi a zacne sa pytat na inych ludi a chce za nimi ist 😀 . Mama je tu vzdy, je to istota, ale svet potrebuje objavovat inde a ucit sa spolocenskemu kontaktu tiez. Ked som bola prec par hodin, potom ma nadsene privitala, inokedy taka nadsena nebyva 😀 . Je to normalne, aj ked mamky z toho trochu zaboli srdce. Ale je to vlastne zdravy vyvin dietata. Je super, ze objavuju svet a dokazu si uzivat cas aj s inymi ludmi a nie su zavisle od mamiek. Aj ked aj to este moze prist 😀
si ako ako nezrele rozmaznane dieta..ja ja jaaaaa
toto je o malom, ze travil cas aj s niekym inym, s rodinou a zdravo sa na nich na chvilu namotal..po par dnoch to prejde, ale tvoja malichernost asi pretrva😕
No ja neviem co som ja za matku, no ja by som bola rada keby môj syn babka, dedko, tetka a ja mam chvíľku pre seba 🙂 a to syna fakt milujem..