Dobrý deň,chcela by som sa opýtať čo Vam pomohlo. Dcéra má 15mesiacov a do polnoci ako tak spí pekne,no od polnoci sa budi každú hodinu. Nakojim ju dám do postielky a o hodinu znova to isté. Mali ste aj vy niektorá takýto problém? Co Vam pomohlo?
A zaspavalo bábätko s vami v posteli? Ak áno ako ste ho to odnaucili? Moja nechce poslednú dobu spinkať v postieľke,no keď zaspí a prehodím ju už pospi tam.
Ďakujem Vam za odpovede
@lucka010 a máš pocit že jej tie dva spánky ešte vyhovujú? Nezaspáva na jeden alebo na druhý ťažko? Možno že už pomaly prichádza čas prejsť na jeden spánok, malo by sa na jeden prechádzať medzi 15.-18. mesiacom. Nám sa po prechode na jeden denný spánok vylepšil nočný, ale syn vyslovene už ten druhý spánok bojkotoval.
Ak nie sú kameňom úrazu denné spánky, tak možno aj kojenie.. niektoré mamky majú skúsenosť, že po nočnom odstavení sa spánok vylepšil.
@lucka010 Bolo, preslo, obdobie. Potom prislo ine.
Moja ked sa tak casto budila, radsej som ju nechala spat s nami, aby som sa ja nemusela uplne preberat a davat ju do postielky, šaškovat. Pravdepodobne ta potrebujem citit, vediet, ze si stale tam a ona stale v bezpeci. Je to uplne normalne. Narocne, ale normalne. Zlepsi sa to. 🧡
Ďakujem vam za odpovede.
@lucka010 cez deň spí ako?