13 mesačná dcéra nechce sedieť v kočíku a ani v autosedačke

michala33
23. nov 2012

moja 13 mesacna dcera vobec nechce sediet v kociary a v autosedacke ide vyskocit s koze,nemozme nikam ist ,je to katastrofa obcas nachvilu zaberu chrumky alebo telefon ale vacsinou v poslednej dobe ani to,ma niekdo radu ako to prekonat?

snopkulka
23. nov 2012

Je vo veku, kedy rada objavuje svet, ak už bežká, tak si to chce precvičovať a neobsedí, náš mal podobné obdobie nedávno, trvalo asi 3 týždne, teraz sa pýta sám do kočíka 😀 Ak nutne potrebuješ niekam ísť, zabávať zabávať zabávať, ukazovať čo je navôkol, aby vydržala posedieť 🙂

lmalnasiova
23. nov 2012

to iste som mala aj ja ked mala zacala chodit nechcela sediet v kociku a potom už sama sa pytala sediet do kociara

kathy253
23. nov 2012

Tak ja mam to iste moj drobec mi v kociku neobsedi ani pät minut a v aute ani nehovorim. A uz to trva mesiac minimalne. V Decembri budeme mat rok uz chodime a dufam ze ho to prejde pretoze s nim na aute nemožem nikde chodit. Vonku chodime bez kočika,sem tam zoberiem kočik a skušam ci ho to nepreslo ale zatial marne.

sissika
23. nov 2012

nepotesim vas, moj neobsedi uz 7 mesiacov a nepreslo ho to stale, akonahle ho dam do autosedacky, reve az je modry, to iste kocik ... zabavit sa nenecha

renatka100
23. nov 2012

Nasej malej to zacalo tak okolo 11 mesiacov ako zacala chodit a trva to stale ma 22 mesiacov 🙂 Vsade chodime bez kocika a ked je unavena mame ju na rukach

zuzanka0605
23. nov 2012

u nas detto..uz som si zvykla.dcerka ma 14mes. chodi sama od roka.v kociku chodime len male vzdialenosti {do obchodu, na postu}, aj to mam poruke chrumky...o autosedacke ani nehovorim..chodime max 30km, viac sa neda.na tu dobu zaberaju knizky, alebo kusok rozka.inak sa zpina chce ist prec, vymenili sme aj autosedacku..nepomohlo..cakam, ze sa to zlepsi...snad raz sa dozijeme.:-}

lea641981
23. nov 2012

@michala33 ja som mala problem so synom on nechcel sa vozit v koci od 9mesiacov sme kocik nepouzivali v aute sediet vydrzal no a teraz mam dcerku ma 5mesiacov a ta v koci nespi nechce maximalne obcas prespi len pol hodku a potom sa mrvi a brboce a niekedy zacne mrncat utekame domov a ked bolo teplo nosila som ju na rukach a ked ideme autom tak akoze mrvi sa vo vajci ale vydrzi a vajicko dame do nakupneho vozika a nesmieme v tescu zastavit ale musime sa pohybovat a je ticho ako nahle zastavime hned sa jeduje mrvi mrnci tak jej musim hrackami obhadzat vajico a potom vraciame pri odchode do regalov 😀 😀 😀 😀 do restauracie ideme sadnut tak ked chceme nieco zjest ze zobereme flasu a ideme kratko pred krmenim a zasadneme a nakrmime a sedi vo vajci a je ticho kym jeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz som skusala aj taku fintu chodenia von v koci ze zobudi sa napapa sa a ked je hore ale 2 hodky a ma opat papat tak ju prebalim ,nakrmim a obleciem a idem na istotu von ze bude spat ale niekedy spinka hodinku alebo pol hodku 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

lea641981
23. nov 2012

@michala33 skusala si na chrbate nosit v tom nositku alebo ako sa to vola 😕 mozno ze to by sa jej pacilo alebo nejako inak?? 🙂 🙂 🙂 ju nosit?

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz