Ahojte,potrebujem radu.Ako by ste riesili situaciu keby ste zistili ze 12rocny chlapec na ZS predava travu a nuka ju aj vasim detom?
No ja by som sa to pokúsila riešiť cez školu, ak by nepomohlo tak priamo s "predávajucim". A za klobúk by si moju návštevu nedal....
@michaela789 no chlapec je róm a oca aj brata ma zevraj base.Mam dokazi v spravach ked pisal mojmu chlapcovi nak ide von ze zohnal travu a mozno zozenie aj palenku😥
@tarinka155 tak potom na policiu s tym
@tarinka155 cez školu v prvom rade.V škole je koordinátor drogovej prevencie ,ktorý to musí riešiť aj s rodičmi žiaka aj so žiakom
@k1k1na aj nad tym som rozmyslala
@michaela789 tak keby som nemala dokazi tak sa do toho nepustam.
@tarinka155 uff.... Tak to je zložité s takýmto rodinným zázemím. Prikláňam sa k polícii, nech konajú radšej oni, aj čo sa týka kontaktu s rodinou alebo prípadne školou. Sama by som do toho na vlastnú päsť asi nešla.
@tarinka155 nahlasit skole a oni by mali riesit policiu
@tarinka155 Fúha 12 ročný ? Tak to už mi príde mega skoro ...a nechvasta sa len? Že chce byť frajer?
@tarinka155 Tak ak je trava na Slovensku zakazana droga, tak urcite na policiu. Dnes je to trava a zajtra to budu nejake drogy. So skolou urcite tiez... Ak sa to deje na pode skoly, tak oni si musia urobit poriadok.
@tarinka155 polícia.
@tarinka155 jednoznačne za rodičmi... Ale, samozrejme, aj s dôkazmi. Je to veľmi vážne obvinenie.