12-mesačné dieťa

13. jún 2023

Prosím Vás chcem sa poradiť dcéra má 12 mesiacov a niekedy počas dňa máva ako keby vstek alebo ako to opísať ako keby sa zlostila posledný týždeň to začala robiť. Mate niekto s tým skúsenosť? Inak sa pekne hra smeje ale niekedy takto začne ako keby nervacit.

zorana999
13. jún 2023

Ty si šťastná usmievava 24/7 ??

lucia147852
13. jún 2023

Je to tiez len človek, maly, ale človek. Ani dospelák sa neusmieva 24/7. Dieťa ešte nevie svoje emócie korigovať, ale úprimne, ani niektorí dospeli

gejb
13. jún 2023

12 mesiacov = rok

autor
13. jún 2023

@zorana999 ano nemám žiadne problémy ze by to mala prečo robiť

autor
13. jún 2023

@gejb ďakujem nevedela som

gejb
13. jún 2023

Nemáš za čo.

nikpa
13. jún 2023

Aké problémy má mať aby sa mohla podľa teba nahnevať? Ty vždy vieš čo ju trápi a čo chce? Veď ešte nevie rozprávať. Teda ako inak než hnevom a plačom si ma presadzovať svoje? Je to normálne správanie, mala by si niečo pomaly naštudovať aj o období vzdoru aby si nebola zase prekvapená.

diewcatqoo
13. jún 2023

Ved je to uplne v poriadku, nikto sa nesmeje cely den. A deti vedia znervoznit take hluposti, ze clovek sa nestaci divit. Pomaly si na to zacni zvykat, coskoro tu bude obdobie vzdoru a to teda budu take dovody na rev, ze sa ti rozum zastavi. Napr. moj teraz uz 78 mesacny syn mal dnes nervy kvoli tomu, ze sa mu zlomila nejaka drevena palicka, ktoru si niesol zo skolky domov. A ja mam uz 402 mesiacov a tiez ma pocas dna vie nasrat kopa veci 🤷‍♀️

ls56
13. jún 2023

Ano je to v poriadku, zrejme prave tym prechadza alebo zubky.