Ahojte mamičky. Mám skoro 11 mesačné dievčatko ktoré sa ráno budí o 6:30 naje sa nutrilonu 120ml, o 10:00 je jogurt s vločkami a chce spať znovu, potom papá o 13:00 vačšinou masový vývar so zeleninou a maskom, alebo špenát s vajíčkom atď, poobede zje mliečnu kašu alebo výživu a chce spať znovu okolo 15:00 a večer sa kúpe 18:30 o 19:00 vypije 150ml nutrilonu a spí. Často sa budí len vrátim cumlík a spí ďalej, o polnoci chce už ísť k nám do postele a tam spí do rána do 3 kedy jej zas vrátim cumlik a spí do 6. Prečo cez deň spáva toľko krát a vnoci má nepokojný spánok? Izbová teplota je 21 stupňov, spáva v dlhom tričku a tenkých legínkach a ponožkách.
Ak nie je dlho hore, tak neries. Mizno sa budi na to,ze nevie najst dudu. To je normalne, ze sa v noci deti zobudia. Len by to nemalo byt na dlho
Uplne bezny spanok ma....moja podobne
@zuzkahan a co sa ti na tom nezda, ved ma len 2 spanky, uplne standardne v jej veku. a ze sa v noci budi? prelistuj diskusie, su deti, co sa budia v noci este aj v 3 rokoch.
Co je caste budenie?Nenapisala si kolko x v noci. Chyba jej zjavne cumlik,ked jej ho vracias.
Moj 10 mesacny spi cez den 2x, je to v poriadku v noci sa mi budi 10-20x, takze vas nocny spanok by bol pre mna splneny sen, vazte si co mate
@zuzkahan tiež by som povedala, že spi normálne.. nepovedala si však nikde ako dlho spi..
moja ma tiež 11 mesiacov a keby vstala o 6:30, tak by šla spat už o 9.. proste dlhšie ako 2,5 hodiny nevydrží a tiež mame 2 spanky.. večer chodi spat okolo 21:00
@sajmonka_1216 vždy spí 30 minút. 3x za deň po 30 minút. Nevie prespať sama dlhšie
@zuzkahan pripájam ešte info, už má 6 celých zúbkov a ďalšie zatiaľ nerastú, neslintá príliš ani má nutnosť obkúsavať veci