Ahojte,naša malinká má takmer 11 mesiacov a pri nikom okrem mňa a manžela nechce byť...keď ju vezme niekto iný na ruky tak hneď plače...občas sa stane že sa niečím zaujme a vtedy sa nerizplače,ale aj tak stale nás musí aspoň vidieť. Kedy toto obdobie prejde? Trvá to asi 3 mesiace. Mali ste podobný problém? Inak sa pohrá aj s deťmi,aj s babkami a tak,ale keby sme odišli,alebo by ju chcel niekto zobrať na ruky tak koniec...bojím sa aby nebola nejaká zakríknutá alebo nesociálna...dakujem za rady.
@kikaski to nie je problem, to je uplne normalne 😉 nerobia to vsetky deti, ale mnohe ano. Vyrastie z toho. Nehovorim, ze o mesiac, ale jedneho dna urcite. Hlavne nerobte nic nasilu.
Asi preto,ze kazdy clovek je osobnost.Kazdy sme iny,nie rovnaki.Ani dospela osoba sa nevrha kazdemu do narucia a doveruje len blizkym osobam.Je to uplne normalne a zdrave. 😉
mozno ma teraz take obdobie a mozno je proste taka povaha, ze bude hanbliva
s tym neurobis nic, len skusit byt castejsie medzi ludmi, ale ak je fakt taka povaha, tak to nepomoze
vidim to u kamosky, ma dve dcery a aobe su hnablivky, niekto cudzi sa ich nieco opyta, tak ani neodpovedaju len sa usmeju a uz sa schovavaju za maminu suknu a to chodia po navstevach casto
my po navstevach velmi nechodime a hlavne syn je uplny suveren, ukecany az des...nema s nikym nikde problem
ale je to tvoje dieta, treba ju brat taku, aka je 🙂