11 mesačné dieťa vydrží iba pri rodičoch

kikaski
26. feb 2014

Ahojte,naša malinká má takmer 11 mesiacov a pri nikom okrem mňa a manžela nechce byť...keď ju vezme niekto iný na ruky tak hneď plače...občas sa stane že sa niečím zaujme a vtedy sa nerizplače,ale aj tak stale nás musí aspoň vidieť. Kedy toto obdobie prejde? Trvá to asi 3 mesiace. Mali ste podobný problém? Inak sa pohrá aj s deťmi,aj s babkami a tak,ale keby sme odišli,alebo by ju chcel niekto zobrať na ruky tak koniec...bojím sa aby nebola nejaká zakríknutá alebo nesociálna...dakujem za rady.

anexis
26. feb 2014

mozno ma teraz take obdobie a mozno je proste taka povaha, ze bude hanbliva
s tym neurobis nic, len skusit byt castejsie medzi ludmi, ale ak je fakt taka povaha, tak to nepomoze
vidim to u kamosky, ma dve dcery a aobe su hnablivky, niekto cudzi sa ich nieco opyta, tak ani neodpovedaju len sa usmeju a uz sa schovavaju za maminu suknu a to chodia po navstevach casto
my po navstevach velmi nechodime a hlavne syn je uplny suveren, ukecany az des...nema s nikym nikde problem
ale je to tvoje dieta, treba ju brat taku, aka je 🙂

hradnapani
26. feb 2014

@kikaski to nie je problem, to je uplne normalne 😉 nerobia to vsetky deti, ale mnohe ano. Vyrastie z toho. Nehovorim, ze o mesiac, ale jedneho dna urcite. Hlavne nerobte nic nasilu.

saurian
26. feb 2014

@kikaski
ahoj moze ist o separacnu uzkost, ktora nastupuje vo vacsej ci mensej intenzite okolo 8m.

dush
26. feb 2014

Asi preto,ze kazdy clovek je osobnost.Kazdy sme iny,nie rovnaki.Ani dospela osoba sa nevrha kazdemu do narucia a doveruje len blizkym osobam.Je to uplne normalne a zdrave. 😉

jul11
26. feb 2014

@kikaski ahoj,aj my sme mali take obdobie. inak nebojacne dieta,nebola na mna fixovana a zrazu mala s tym problem. preslo par mesiacov a v pohode. existuje aj oficialny nazov-separacna uzkost, v tom veku by to aj sedelo.t akze neboj,bude lepsie.