Ahojte, prosim aj vaše deti v tomto veku vrieskajú? Doslova piští, skrieka, vresti. Neviem preco. Trvá to uz vyše týždňa. Derie mi to riadne uši. Je to mega vyčerpávajúce a nepríjemne na sluch. Príčinu som doteraz nezistila. Je to iba obdobie?
To nie je mrmlanie, hmkanie ani žiadne bľabotanie, to je doslova vreskot.
u nás to začalo v cca 4 mesiacoch :D po roku bol chvíľu klud a od roku a pol dodnes (skoro 3r) sa to striedavo lepší a horší :D ja to beriem ako 357 obdobie vzdoru :D ale ano, je to na nervy a niekedy (niekoľkokrát za deň) je to u mňa na guľku do hlavy :D
@nykkushka och a co to znamená? Ja to uz teraz nedávam. A trvá to chvíľku take chvíľky boli aj pred mesiacom myslela som ze reakcia na zuby. Chvíľku bolo fajn a teraz opäť a vo väčšej sile. Účinkuje nieco? Sim zúfalá
Keď bol taký malinky, pripisovala som to zubom, lebo on zuby celkovo zle znášal. Po tej pauze, keď to nastúpilo znovu, som to brala tak, že chce niečo povedať, vyjadriť ale nevie to tak vyjadruje krikom...a teraz, beriem to tak, že jednoducho tak spracovava informacie, emocie. Snažím sa ho uciť, že je v poriadku ak si zakričí, nahnevá sa, ale dá sa to aj ináč dosiahnúť 🙂
@nykkushka 🙈🙈 takze mam čakať ze to nie je iba obdobie, ale ze to bude pretrvávať hodnú dobu. A zvykli ste si nato? Alebo je to stále tak isto stresujúce, drasajuce. Maly uz rozpráva? Zrejme vam rozumie úplne vsetko keď uz bude mat 3r. Pripadne chodí uz aj do škôlky? Ako to tam zvláda?
ja som sa s tým už naučila žiť :D lebo inač by som sa zbláznila :D teraz je toto, o rok dva bude prvá puberta :D potom druhá tretia :D s de deťmi je stále nejaké fasa obdobie :D
ale náš už rozpráva , pekne mu je rozumieť a aj on nám, rozumie :D v škôlke taký ukričaný nie je :D nesťažujú sa na neho :D a zvykol si pomerne rýchlo, na to aky je to môj cecík :D
Moje deti nonstop vrieskajú 3r a skoro 2r
Ano je to obdobie objavilo svoj hlas a co vsetko sa da s nim robit. Neskor to ustupy. A potom svojim vreskotom bude davat najovo hnev, zlost ci radost prekvapenie.
Neviem,co povies na 3 ci 4 r vrieskajuce dieta. :D Uz vrieskam s nimi..
Mame rok a tiez to zacalo tak mesiac dozadu…objavila,ze si moze rozkazovat(ja to tak volam,odborne neviem ako sa to vola)..ked jej vezmem nieco co nemoze,alebo zakazem to su vreskoty,nie ze plac- to s placom nema nic,to je neprijemny vreskot,piskot…tiez mi to derie usi ale skus si dat vatu🤣🤣🤣
@ls56 u nás to nesúvisí s tym, ze jej nieco vezmem. Neviaže sa to na takéto situácie. Najhoršie je to v stoličke ne jedenie a po jedeni. Uz keď ide útlm pred spánkom je to znesiteľné. Ale keď vstane taká pol hodinka po spánku je to 🙈
2 rocny a stale to trva 🤷😂😂 deti