11-mesačné dieťa sa hralo bez dozoru s hodinkami

michaela220791
12. nov 2023

Ahojte muž nechal 11m bábätko sa hrať s týmto hodinkami bez dozoru keď som ho upozornila na to že to nie je vhodná hračka vybehol na mňa že som uzkostliva.Co si myslíte vy je to vhodné? Ďakujem 🙂

galganka
12. nov 2023

...som na manželovej strane. 🤷🏼‍♀️

beata_k
12. nov 2023

@michaela220791 A co je na nich take dramaticke?

luccija
12. nov 2023

@michaela220791 mne by vadilo, že také dieťa väčšinou všetko dáva do pusy asi to si myslela?

dorothee
12. nov 2023

Moj rocny syn sa s mojimi hodinkami hrava pravidelne 🤷🏻‍♀️ ani ma nenapadlo to riesit..preco ti to vadi?

zuzanka.zuzu
12. nov 2023

a bojíš sa o dieťa či o tie hodinky? 🤣🙊

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulik2008
12. nov 2023

Najlepšie hráčky sú tie ktoré nie sú hračky 😁 čo je na nich zle, veď ak mi niečo vadí tak dieťaťu ich vezmem 🫣

maryetta
12. nov 2023

Pravdu? Pri prvom mi to vadilo. Aj dialkovy ovladac a mobil-resp obal od mobilu a podobne “hracky”.
Pri druhom som spozornela. Pri tretom neriesila ….
Kazdopadne chapem ze sa bojis ale ver, ze aj keby si vedla dietata bola a malo sa nieco stat tak sa stane.

beronsche
12. nov 2023

Ak je tam gombikova bateria, ku ktorej sa da pomerne lahko dostat (da sa to otvorit bez skrutkovaca), tak to nie len nevhodna ale aj velmi nebezpecna "hracka".

galganka
12. nov 2023

@beronsche tie hodinky sa nabíjajú cez kábel a tie ďobky. To len tak neotvoríš, doma sme sa staré pokúšali rozmontovať.

skumavka
12. nov 2023

@michaela220791 stotožňujem sa s komentárom vyššie. Ak je tam gombíkova batéria, co asi je, tak je to nebezpečná hračka.

dadis
12. nov 2023

@skumavka Urcite v takychto hodinkach gombikova bateria nie je 🤦‍♀️, su to smart hodinky a nabijaju sa kablikom..

klarolinne
12. nov 2023

@michaela220791 a keby sa dieťa hralo pod dozorom tak by to bolo ok? 😂

minenkak
12. nov 2023

@michaela220791 a čo by to dieťa tým hodinkám mohlo spraviť,sú dosť odolné

doriiis
12. nov 2023

Niektoré matky sú fakt psycho

taga
12. nov 2023

Neviem kedy naposledy ste baby v niecom vymienali baterky, ale to je pomaly na VS a specialne naradie, urcite by sa k tej baterke len tak nedostalo male dieta svojim prstekmi...

doriiis
12. nov 2023

Tieto hodinky určite nemajú baterku🤦🏻‍♀️.Myslím klasickú gombikovu.Čo ste niektoré zaspali dobu,či ako?

angeli121212
12. nov 2023

@michaela220791 ahoj čo sa týka týchto hodiniek ja by som kludne nechala aby sa s nimi malý hral, čo sa týka toho či je to vhodná hračka, vieš tie deti musia objavovať svet a inak ako dotykom rpeskúmaním to nevedia, preto ak to nie je vyslovene nebezpečné prosím neobmedzuj v tomto tvoje dieťaťko. Deti sa ešte nehrajú na vhodné a nevhodné hračky. Pre nich je hračka všetko. Z pohľadu nás dospelých toto nie je hračka ale my dospelí rpedsa chceme aby naše deti prosperovali a naučili sa kopu vecí, preto je dôležité im dovoliť sa hrať aj s vecami čo sa nám nezdajú úplne vhodné pokial ako vravím to nie je naozaj nebezpečné. Čiže ja sa tu staviam na stranu tvojho manžela.

janinah
12. nov 2023

Pokiaľ z nich dokáže niečo uvoľniť a začať sa tým dusiť alebo to strčiť kam nemá,tak máš pravdu ty.

nika23t
12. nov 2023

@michaela220791 je to veľmi nevhodná hračka, sú tam malé časti, ktoré sa môžu uvoľniť. Ja som svojim nikdy na hranie hodinky nedavala.

minenkak
12. nov 2023

@nika23t a aké malé časti tam sú čo sa môžu uvoľniť,väčšina týchto hodiniek má dotykový displej

galganka
12. nov 2023

@nika23t jediné, čo tri deti dokázali s takýmito hodinkami, bolo odpojiť remienky. Ročné nezvládne ani to, lebo to sa iba starším dvom podarilo. Čo konkrétne sa dá z nich urvať podľa teba?

michaela220791
autor
12. nov 2023

Hlavný dôvod prečo sa mi to nepozdávalo je že sú pokazené a muž ich rozoberal aby ich "opravil" nemajú pôvodný kryt ...nechávam ju objavovať čo sa dá ale bezpečne, hravá sa s dialkacom a rôznymi inými vecami v kuchyni s varechami otvára si supliky objavuje čo hrdlo raci.

nika11103
12. nov 2023

Ja kebyže tu mám napísať s čím sa moja dcéra hrala ….. strkala do úst ……. Rozoberala …… atd atd . Tak má do rana zavrú .
Tým sa vôbec nechcem “chváliť” ani nič podobne a samozrejme veľakrát si mohla aj svojim spôsobom ublížiť . Len tým chcem povedať že nič nie je stopercentne . Samozrejme treba byt obozretný ale takéto hodinky . Naozaj sa nemohlo nič zle stať neboj

angeli121212
12. nov 2023

@michaela220791 tak ale takéto veci, treba v úvode príspevku napísať, že je tam možnosť čo ja viem, že je to slabo dokrútené resp. iný kryt. Ved a ked si prezrela spätne tie hodinky zdá sa ti, že by vedel malý stade niečo zmontovať alebo niečo?

andreatytler
12. nov 2023

@michaela220791 Nedala by som ich dietatu ako hracku. Suhlasim s tebou. Musis si ale uvedomit ze otcovia su viac ledaboli a riskuju a to je dobre v konecnom dosledku. Lebo mama je na ochranu pred svetpm a otec je na objavovanie sveta. Takze ked si tam ty, hodinky zober, ale s muzom sa nehadaj. On zase musi pochopit ze ta nadmerna opatrnost patri k mame.

galganka
12. nov 2023

@andreatytler prvé tri riadky som prečítala a išla som pindať, ale potom som dočítala... Veľmi pekne napísané nakoniec. Všetky palce hore. Ja toto u nás doma už dávno tvrdím, že ja som ten posero, čo ho furt trhá, kde sa čo stane a tata, ten ich vyloží na strom, vezme na pump track dráhu a podobne a majú kopu zážitkov. 👍🏻

angeli121212
12. nov 2023

@andreatytler
@galganka ženy inak toto je pravda, ale ja si už hryziem do jazyka pri mužovi niekedy presne toto, lebo tiež sú veci čo by som nedovolila on dovolí, ja spravím nejaké tie bezpečnostné opatrenia a potom zistíme, že to vlastne super funguje a dieťa vysmiate 🙂

anketkarka
12. nov 2023

No pri tak malom dieťati by mi to vadilo. Väčšie nech si kľudne trénuje jemnú motoriku a kto vie čo ešte. Ale také malé si môže s tým len ublížiť a nič dobré mu táto ,,hračka" nemôže dať. Podľa mňa nezodpovedné zanedbanie rodičovskej starostlivosti.

andreatytler
12. nov 2023

@galganka
@angeli121212 Ja si tiez hryziem do jazyka😀. Treba. Inac by to toho muza uplne znechutilo a nechcel by nic robit s dietatom.