10 mesačné dieťa sa posadí a štvornožkuje zo spánku

quest7891
21. jún 2017

Ako dlho trvalo toto nepokojne obdobie vasim detom?Mala ma 10m zo spanku sa casto dava na styri alebo sa posadi a nasledne padne hlavou dolu lebo spi, okrem toho ze sa vsade obucha a pritom aj zobudi a place,rano ma kruhy pod ocami, je unavena cely den ospala a ja s nou..ak vam nieco pomohlo,teda okrem ovankusovania postielky,budem vdacna za rady.spolocne spat uz nemozeme lebo nam raz takto pohybliva spadla z postele alebo sa hadzala na mna.

wurka
21. jún 2017

Ahoj, asi nepotesim, ale u nas to trva uz pol roka😉 My veru spime spolu, ked som tam, tak ho hned pri prvom pohybe ulozim spat. Ked spi sam (cez den), tak je ovankusovany a sledujem ho cez kameru. Vacsinou sa trochu popresuva, padne a spi dalej, ja to uz ani neriesim 😉 .

jumama
22. jún 2017

Viem, ze je este malicka, mozno uz davate prikrmy, kasicky, co papava vecer? Snazte sa aby co najmenej mala sladke zlozky na vecer, napr ovocie nie... Ked ma mozocek cukry v zasobe, fici na plne obratky.

quest7891
autor
29. jún 2017

@jumama vecer mava ovsennu kasu vacsinou s 1/4bananu-to len aby jej viac chutila.predtym mavala ryzovu/kukuricnu/pohankovu vzdy s ovocim a budila sa vzdy casto ale to posadzanie robi 'len'posledny mesiacdva. uz mi to napadlo ci to nesuvisi aj s tou vecerou ze casto sa mrvi a zaplace zo spanku asi sa jej aj sniva vselico. skusim vymenit ranajky chlieb a syr s vecerou..uvidime