Ahojte prosim Vás o radu... už som zufala moj syncek ma o dva týzde 10 mesiacov asi od 4 mesiaca sa nam v kuse budi niekedy kazdu polhodinu niekedy kazdu hodinu nikedy kazde dve hodiny... zubok nema ani jeden... ako sa od 7 mesiaca zacal prevalovat tak spinkal na brusku a nevedel sa obratit na chbatik a takto sa v kuse budil a ja som ho musela napravat aj 15x za noc samozrejme nie vzdy zaspal vzdy sa dozadoval prsnika lebo iba tak zaspal...a teraz mame obdobie kedy lozi a stoji v postielke pre výmenu a budi sa aj kazdych 15 min je po stvornozky v postieke a nevie si sam lahnut a tak place ked ho obratim a ulozim na chrbatik chce ist na ruky a na prsnik tak ho dam inak bude plakat... potom ked ho dam zaspi... a o 15 min zase to iste klaci v postielke a nevie si sam lahnut..a zase chce prsnik ma aj cumlik ale bude plakat napinat sa aj na rukach ak ho kolisem kym mu ho nedam... prosim dajte dake rady lebo ja uz pomaly som uz na praskoch uz neviem kedy som sa aspon 3 hodiny naspala...skusala som aj susene mlieko ale odmieta ....neviem ci ho mam nechat vyplakat...a este ak stoji v postielke tak sa o nu buchne a tiez je prebraty...
Ahoj, ja si tiez myslim, ze tvoj syncek je este velmi malinky na to, aby dokazal zaspat sam. S nasou dcerou je to so spankom tiez hrozne od narodenia s nou musime chodit spolocne spat, aby zaspala. Na prsniku vysela hodiny ked bola mala.....Teraz ma 3,5 r. a stale nevie zaspat sama niekedy sa uz nebudi v noci vobec, ale niekedy je hore aj 3-4 krat. Neodporucam nechat dietatko vyplakat, potrebuje iba svoju mamu, to je vsetko. Drzim ti prsty, prajem pevne nervy a vydrz, bude lepsie.
Este je malicky..nas starsi zaspaval na prsniku 2,5 roka..zaroven sa budil aj kazdu hodinu,,niekedy cucal takmer celu noc...spal s nami..teraz s nami spia dvaja susni..mas dve alternativy..zmierit sa s tym prip.dat ho k vam...alebo nechat vyrevat..ja som striktne proti vyrevaniu...
Ked kojis daj si ho k sebe, ja som toto nikdy neruesila a deti boli stastne a ja vyspata, pekne s nami v posteli a hotovo
A nemoze spat s vami v posteli? Chybas mu...on je este malinky...potrebuje ta citit,potrebuje aby si mu drzala rucku...