Mám 10mesačnú dcérku a posledné dni stále plače. To nie je plač, to je rev. Začne bez sĺz, po chvíli vytlačí už aj slzy. Príde mi to ako záchvaty hnevu, nervov. Za hocičo...no najmä pred spaním. Som už z toho dosť nervózna. Keď neplače, stále sa po mne štverá, musím ju neustále nosiť, už nevládzem. Celý chrbát mám ztuhnutý. Okrem toho...vždy pekne papala a posledné 4 večere nechce mliečko. Umelé mliečko. Ráno s ním problém nemá, ale večer nechce flašku ani vidieť. Máte niekto podobnú skúsenosť? Je to nejaké obdobie? Zuby to podľa mňa nie sú. Už ich má 6 a nikdy takáto nebola.
a mozno je pen veelmi unavena. moj teraz ked sa meni pocasie zle spi, potom je vecer uplne rozhadzany a k tomu v tomto veku sa jej moze menit spankovy rezim, to tiez potom moze narobit sarapatu.
nieco ja tento sposob:
https://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatk...
Neviem,ako máte spánky,ale ja som môjmu teraz zmenila z troch spánkov na dva, lebo tiež mi začal vystrájať a ono to bolo tým,že nechcel ešte spať, nebol unavený. Ak máš rituál,že papaá mliečko a ide spať, on už vie, čo bude nasledovať, spánok. preto protestuje. Mne zaspával už aj 40 minút, keď som to zmenila, zase sa to vrátilo ako predtým, max . 20 minút a spí. Druhá alternatíva je,že je už moc unavený, neviem, ale mne vydrží max. 4 hodiny, ak potiahne dlhšie, už zas nevie zaspať
Ahoj☺ano mam takuto skusenost a poviem ti, ze na vine su na 95%zubky.cca pred tyzdnom som zazivala presne to iste.sice ma moj syncek uz 17mesiacov, no mali sme to iste.plac, podrazdenost, nervozita, nechcel papat, po obede, ked mal spinkat, nespinkal, stale plakal, vecer to iste.trvalo to asi dva tyzdne a uz je pokoj. Pretlacali sa mu posledne zubky(6naraz).nenut ju pit to mliecko, ked vies, ze ju to iba rozhodi.pockaj kym zaspi a v spanku jej daj to mliecko, aby ju v noci netrapil hlad.verim, ze si z toho uz unavena, ono to ale prejde☺mozno tie zubky nevidno, ale ver tomu, ze sa urcite pretlacaju.drzim palce, treba mat trpezlivost, mala za to nemoze, aj ona je z toho urcite unavena.
Aj ja mam 10 mesacnu dcerku, nechce vecerat, ked tak iba chlebik so sumkou alebo nieco podobne, vacsinou spi od pol 9 tak do polnoci v postielke, aj to ju musime niekto uspavat bud na rukach alebo so mnou v posteli ale po polnoci sa vzdy zobudi place tak spi so mnou v posteli a prehadzuje sa stale, no hroza, od jej narodenia som sa poriadne nevyspala. A zuby nema ani jeden:( dufam ze ked jej vyjdu bude spat.
podla popisu sa domnievam, ze je vecer uz unavena az natolko ze "nevie co so sebou". Aj my sme si taketo fazy presli a viem, ze nas take este aj cakaju. Chce to len trpezlivost a pevne ale laskave zasady. Drzim palce