10 mesačná dcéra plače pri prebalovaní

kajco14
2. jún 2021

Ahojte maminy, prosim poradte, co s dcerou. Ked vie, ze sa ide prebalovat, spusti plac a stale sa otaca a chce utiect, ma 10 mesiacov a trva to uz asi 2 tyzdne. S prezliekanim je to podobne ale to zvladame aj posediacky alebo postojacky.

janulik2008
2. jún 2021

Nestalo sa nieco? Napr ze mala zapareniny? Mala to robila tiez ked sme jej dali ine vlhcene tak sa vyhadzala a ptm to uz bol boj. Lebo sa bala ze bude stípať

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
2. jún 2021

skuste lepiace plienky zmenit na plienkove nohavicky, je to rychlejsie a zvladne to aj postojacky

kajco14
autor
2. jún 2021

@janulik2008 praveze nemala este zapareniny a plienky aj vlhcene pouzivame stale tie iste preto mi to nejde do hlavy, ani ju nema pritiahnutu moc zeby ju tlacila lebo ked som jej ju dala na slabsie tak jej pretiekla 🤷‍♀️

kajco14
autor
2. jún 2021

@viestta a kolko asi tak trvalo to obdobie? To po prebalovani som uz zapotena, ze mozem ist do sprchy 🤦‍♀️

00ivi00
2. jún 2021

Môj syn má skoro 16 mesiacov a už asi dva mesiace sú to neskutočné revi a boj keď ho prebalujem, prezliekam.. A to už má inú silu ako také 10 mesačné dieťatko 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kajco14
autor
2. jún 2021

@00ivi00 no toho sa prave bojim aby som jej k prebalovaniu nespravila odpor, lebo to si uz ozaj neviem ani predstavit s takym dietatom zapasit. 🙆‍♀️

mijunik
2. jún 2021

@kajco14 skús, ked dcérku vybalíš z plienky, jej fénovať príjemnou teplotou bruško a onú časť. Mojej dcérke to pomáhalo, tiež nejakú dobu plakávala pri prebaľavaní.

deedol
2. jún 2021

ak vie stat, skus prebalovat postojacky, mozno je jej uz manipulacia poleziacky neprijemna.

00ivi00
2. jún 2021

@kajco14 tak myslím si že v stoje by to absolvoval s menšími nervami, ale utekal by aj tak a to si tiež neviem predstaviť.. Stále dúfam, že ho to prejde aj keď to tak vôbec nevyzerá. Už nech je leto a budem ho nechávať s holou riťou 😛

janulik2008
2. jún 2021

@kajco14 inak keď už tak skúste plienkové nohavičky napr Pampers 🙂 to môžes prebalit aj keď drobec stoji hoc pozeram ze ma len 10 mesiacov 🙂

eskop
2. jún 2021

@kajco14 nasa ma 2mesiace a tiez place velmi pri prebalovani, kupani, obliekani, aj pri cesani 😅🙈

basska_b
2. jún 2021

Ja prebalujem na bruchu zhruba od toho veku. A ona si nieco pozera, knizku alebo tak