Ahojte nakoľko sa nachádzam v období kedy idem riešiť prvotrimestrlny skríning a rozhodla som sa rodiť teda ak všetko donre dopadne v lubovni, chcela by som ta absolvovať všetky vyšetrenia dolezite
Chystáte sa niekto pripadne bolo ste niekto takto?
@jaskolka ja som viac menej rozhodnutá ale tká vždy nejaká skúsenosť recenzia určite pptesi
Chodila si aj na všetky vyšetrenia tam?
@susan12345 áno, na všetky
@jaskolka takže som spokojnejšia aj ja sa chystám na všetko tam
A aj mi tma niekoho vieš odporučiť za kým sa pýtať?
@susan12345 ja som jednoducho chodila na tú ambulanciu tam, objednala som sa cez internet, na ich stránke
@jaskolka aha dá sa aj online objednať.. No ja idem 19. Júla ma objednala sestrička
Určite odporúčam. V máji som tam rodila vyvolávaním. Som prvorodička a celý priebeh bol veľmi rýchly. Úžasný personál. Rodiť sa dá v akejkoľvek polohe. Sestričky robia všetko preto aby ste sa cítili komfortne a predišli potrhaniu. Poskytnú aj všetko čo vám pomôže k urýchleniu. Sprcha fitlopta bylinna naparka či oxytocín a injekcie na tlmenie bolesti sú samozrejmosťou. Naozaj veľmi odporúčam a som nadmieru spokojná aj s prístupom na šestonedelí či starostlivosti na novorodeneckom. Ochota z každej strany.
@simonahanecakova01 tak to sa veľmi dobre čítajú takéto recenzie ☺️ my sme momentálne 13+ čaká nás tam Prvotrimestrlny skríning keďže chcem také dôležité vyšetrenia absolvovať tam tká som zvedavá ako to všetko bude prebiehať chcela by som si aj pozrieť ako to tam vyzerá
Ahojte, prosím čas ako to je ak by som chcela rodiť v sl ale som z kk? Je potrebné sa tam nejako objednať alebo ako to prebieha?
@veron1111 netreba sa objednávať neviem v ktorom TT ste ale do 36 TT chodíte na poradne k svojmu gynekológovi potom sú poradne v pôrodnici kde chcete rodiť treba tam zavolať ze chcete u nich absolvovať posledné poradne a aj rodiť sestrička vám dá termín
Ja som chodila na všetky veľké dôležité vyšetrenia tam aj teraz v 30tt idem na prietoky a potom už na poradne tam
@susan12345 ďakujem veľmi pekne za info. Som v 28tt a všetky potrebne ultrazvuky aj vyšetrenia mi robí môj gyn...nepotrebujem nikam cestovať ani navštevovať iných lekárov len tu porodnicu by som teda chcela v sl
@veron1111 tak potom vám stačí po poslednej poradni zavolať ze ste ukončili poradne u gynekológa a chcete chodiť tam na pásy ozvy tam predpokladám ze budu pýtať lístok výmenný od vášho gynekológa
@susan12345 aký máte názor resp.info o novorodeneckom oddelení hlavne co sa týka odbornej úrovne? Tiež prístrojové vybavenie v prípade komplikácií? Dakujem
@janinah ja som momentálne pred poslednou poradňou idem na ctg do Ľubovni, zatiaľ čo viem len od kamoške ktoré rodili teraz v poslednej dobe, jedna išla na akútnu sekciu a vravela ze nadmieru spokojná so starostlivosťou aj o ňu aj o bábätko, novorodenecke super, 600nedelie tiež že veľmi dobre
Uvidím aká bude moja osobná skúsenost
@susan12345 bola som 2x(2 pôrody)
Za mňa len odporúčam