Dobrý deň, chystám sa rodiť v SL. Rodili ste tam niektoré ? Dá sa tam zazmluvnit lekára k pôrodu ? Pripadne kto vás tam odrodil , a aké boli vaše skusenosti , pocity a všetko . Počujem len same chvály. Ďakujem
@katka3212 tento rok tam rodili 3 kamošky a každá jedna povedala že silou mocou tlačili do prirodzeného pôrodu, nechali trápiť, až kým nebola hodina dvanásta a potom sa ponáhľali na sekciu
Rodila som tam 2x,za mňa jedna z najlepších pôrodnic, nemám ani jednu námietku.
Rodila som raz pri primarovi Kozuskanicovi a druhy raz pri doktorovi Vrabelovi, spokojnost aj s nimi aj sestrickami
@veronika3110 Ano , to vám verím, aj mne to príde takto že moc tlačia na prirodzený pôrod :/ a toho sa najviac obávam, pretože mám niejake menšie komplikácie ktoré vedú k cisárskemu, ale stále počúvam že sa to dá aj prirodzeným a pod.
Ja som z Prešova a napriek odporúčaniam môjho gyn mi ani v jednej, ani v druhej pôrodnici nechceli urobiť sekciu. Šla som do SL a tam bez problémov, ešte sa čudovali, že prečo v PO vymýšľali. Za mňa max spokojnosť, dokonca sa mi podarilo byť na jednotke. Počas sekcie bol manžel so mnou na sále. Personál max ochotný, ústretový, vždy dobre naladený. S PO sa to nedá porovnať (ležala som tu viackrát, aj porodila prvú dcéru).
Ja tam idem rodit a uz som aj dohodnuta na planovanu sekciu
@katka3212 práve čítam článok… od 1. decembra chce podať v SL 50 lekárov výpoveď z 96 a ak sa nedohodnú, tak bude veľa oddelení zatvorených, aj gynekológia
@veronika3110 och , len to nie …
@katka3212 nuž asi áno
@veronika3110 jemine 😔 nemám slov
@katka3212 v Bardejove boli dve moje kolegynky a chválili si, aj na Kežmarok som počula dobré ohlasy.. asi by som šla na konzultáciu do oboch a podľa toho sa rozhodla
@veronika3110 už to nie je aktuálne, dohodli sa, fungujú aj naďalej
@jaskolka áno už som citala 🙂 veľmi sa ponáhľali s tým statusom zrejme
So zazmluvnením skúsenosti nemám, ale porodila som tam 4 deti. Ja som bola viac-menej vždy spokojná. Inú pôrodnicu by som si nevybrala. Sestričky vždy milé, aj tie na novorodeneckom. Každé dieťa som rodila pri inom lekárovi, až na bývalého primára Pružinského som bola spokojná s každým. Nebol zlý doktor, len arogantný. Rodila som ešte pri Chabovi, Kožuškaničovi a ešte pri doktorke, ale meno si už nespomínam. Vždy som mala šťastie na spolubývajúce, na súkromnú izbu by som ani nešla. To by som sa unudila. Posledný raz som rodila pred štyrmi rokmi, takže okrem terajšieho primára neviem kto tam teraz robí. Ja vrelo odporúčam.