Žienky, ktoré ste boli poslednú dobu rodiť v ľubovnianskej pôrodnici, ako ste boli spokojné? Odporúčate ale skôr nie? Ako to tam teraz prebieha počas núdzového režimu? Ďakujem za všetky odpovede 😊
@adkka_ ???
@selvecka96 len som sa pripla k prispevku, nakolko aj mna tam caka sekcia ale az v decembri 🙂
@adkka_ jaaaj. A nik nám neodpovedá :/ ... :D
@selvecka96 tak tu je vseobecne menej ludi ako v inych skupinach 🙂 pokial ja viem, lubovnianska porodnica patri medzi tie najlepsie, poznam dost zien, ktore si radsej pocestovali do SL akoby mali rodit vo svojom meste, jedna dokonca prisla az s PP 🙂 pocula som ze tam je velmi mily kolektiv od sestier az po primara, ze su ochotne, laskave a ludske. Co sa tyka sekcie, vraj robia cca tyzden pred riadnym terminom ale momentalne moze byt pri porode pritomna jedna doprevadzajuca osoba, ktora ma nehativny test na virus. Zeny by mali byt pred porodom testovane tiez. To je vsetko co zatial viem 🙂
Dobrý deň, rodila som tam minulý rok svoju dcérku. Boli komplikácie pri pôrode somnou a personal to zvládol tak, že som ani nemala tušenie, že ide fakt o život.
Stále sa pýtali ako sa cítime a sú veľmi milý. Môžem len odporučiť 😇
📌